misto.zp.ua

Вивозимо людей із Запоріжжя

Формуємо список на безкоштовний евакуаційний автобус до Варшави.

Вивозимо людей із Запоріжжя

 

 

Вже тиждень російські загарбники щодоби обстрілюють Запоріжжя ракетами та дронами-камікадзе. Щоночі містом лунають десятки вибухів, а вранці мешканці

дізнаються з новин, в якому районі цього разу склався під'їзд панельної дев'ятиповерхівки чи історичної будівлі центральної частини міста. Десятки мирних жителів убито, сотні — поранено. У багатьох місцях триває розбір завалів.

Ситуація ускладнюється тим, що у Запоріжжі зупинилося багато переселенців з Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Це тисячі сімей, більшість яких із дітьми. Дехто тікає від війни вже втретє: у 2014 році з Донецька, у лютому з Маріуполя, а зараз — із Запоріжжя.

Коли стало зрозуміло, що ракети тепер прилітатимуть постійно, ми розпочали евакуацію людей за межі області та за кордон. Миттєво зібрали кілька сотень заявок

на виїзд, знайшли два автобуси та вже оплачуємо евакуацію перших 100 людей до Варшави.

Сьогодні відправили перший автобус із 50 людьми, серед яких жінки із дітьми та кілька осіб похилого віку. Це нам коштувало 116 000 гривень, або 3 000 доларів. Потрібно поспішати та вивезти якнайбільше людей. Поки чергова ракета не перетворила ще один під'їзд на трагедію, що забрала десятки життів.

Інструкція для бажаючих виїхати:

Форма для реєстрації (заповнюється на кожного члена родини!):

Увага! Пріоритет надається мамам з дітьми, особливо багатодітні сім'ї, люди з інвалідністю та літні люди (якщо вони можуть їхати в автобусі без супроводу). Після формування списку ми повідомимо вам на вайбер про дату та час відправлення автобусу.

Реєструємо тільки тих, хто збирається перетинати кордон та має документи (достатньо внутрішнього паспорту та свідоцтва про народження) та відповідає нашим

критеріям. До Львова та інших міст України не беремо! (можливо, зробимо окремий автобус для цього).

Дозволяється на кожну людину невеликий чемодан 10-17 кг, також можливо взяти домашню тварину (при наявності щеплень та усіх документів для перетину кордону).

Усі питання щодо евакуації, будь-ласка, в письмовій формі на вайбер +380964712567

Нам потрібна допомога, щоб евакуювати якамога більше людей!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в