misto.zp.ua

У Запоріжжі відбудеться новорічно-різдвяний фестиваль

У Запоріжжі відбудеться новорічно-різдвяний фестиваль

 

У Запоріжжі планують провести обласний Новорічно-різдвяний фестиваль, але виключно у закладах, що мають укриття

Департаментом культури та інформаційної політики облдержадміністрації видано наказ, яким затверджено графік проведення протокольних заходів обласного Новорічно-різдвяного фестивалю.

Організаторами заходів є Департамент, комунальні заклади «Центр дозвілля «Перлина Хортиці» та «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради.

Але традиційних заходів біля ялинки під відкритим небом, звісно, не буде. Заходи відбудуться виключно у приміщеннях закладів, що мають сховища:

  • культурно-мистецькому хабі «Бункер» — локація «Лабіринт Святого Миколая».
  • культурно-дозвіллєвому центрі КЗ «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» — локація «Маєток Святого Миколая».

У програмі фестивалю: робота локацій, які передбачають такі формати, як анімаційна програма, новорічна шоу програма, показ некомерційних українських кінострічок, виступи вокалістів та музичних гуртів, казкові театралізовані вистави, концертні програми у виконанні артистів обласних театрів та обласної філармонії, Запорізького муніципального театру танцю, аматорських колективів та окремих виконавців області.

Також тематичні новорічні програми для дітей і дорослих відбудуться в

  • академічному обласному театрі юного глядача — новорічні інтермедія та вистави «Лісова казка», «Тілі-мілі-трямді-я», спільно з муніципальним театром танцю — «Різдвяна ніч» та «Герда та Кай».
  • академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В.Г. Магара – новорічна інтермедія біля ялинки та показ вистав «Кіт у чоботях», «Морозко», «Усі миші люблять сир», «Пригоди Аліси у Дивокраї», «Чарівна ніч».
  • обласній філармонії: родинне свято «До нашого дому Миколай іде», дитяча новорічна шоу-програма «Казковий драйв». Для дорослих – концертна програма за участю артистів та колективів закладу «Свято наближається», концерт академічного симфонічного оркестру «Happy New Year».
  • Академічний обласний театр ляльок планує проводити виїзні вистави для дітей: це новорічна інтермедія та вистава «Зимові пригоди крокоруків», а з 2 по 8 січня – новорічна інтермедія та вистава «Лисичка-сестричка та вовк-панібрат».

Про це повідомили на сторінці «Новорічно-різдвяний фестиваль 2022 — 2023 рр» у «Фейсбук»

Фото зі сторінки «Новорічно-різдвяний фестиваль 2022 — 2023 рр» у «Фейсбук».

Светлана ОЛЕЙНИК


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в