misto.zp.ua

У Запоріжжі стартував конкурс для ОСББ — як взяти участь

 

ОСББ можуть виграти гроші на розвиток будинку

Громадська спілка «Зелений центр Метінвест Запоріжжя» запустила новий конкурс — «Громада нашого двору». Його мета — підтримка кращих ОСББ міста.

— Ми хочемо підтримати керівників ОСББ, які багато працюють над тим, щоб у їхніх домах і дворах покращувалися умови. Для цього ми створили конкурс «Громада нашого двору». Ми хочемо, аби наше місто, в тому числі і ОСББ, змінювалися у кращу сторону. Для цього ми заохочуємо людей до роботи, адже хто, як не ми самі, можемо зробити свій дім та навколишню територію чистими, доглянутими і затишними. Сподіваюся, що історії успішних ОСББ стануть прикладом для наслідування, — зазначив керівник громадської спілки «Зелений центр Метінвест Запоріжжя» Олександр Балаба.

Заявки на участь у конкурсі починають приймати уже з сьогоднішнього дня. Їх можуть подавати всі бажаючі ОСМД. Заявки прийматимуть до 14 грудня.

Як зазначив менеджер проєкту «Громада нашого двору» Ярослав Грошев, у конкурсі, як виняток, можуть взяти участь і активні будинки ЖБК.

— Якщо будинки ЖБК захочуть взяти участь у конкурсі, то ми будемо дивитися на їхню активність. Якщо ми побачимо великий відсоток активності мешканців, ми їх включимо у список учасників конкурсу. Але перевагу, все ж таки, надаємо будинкам ОСББ, — зазначив Ярослав Грошев.

У заявці на участь у конкурсі обов’язково мають бути:

  • звіт про виконану роботу ОСББ за останні два роки. До нього також можна прикласти фото, відгуки мешканців, відео або ж публікації в ЗМІ. Якщо ОСББ створили менше, ніж два роки тому, то звіт потрібно робити за весь період роботи;

  • звіт у грошовому еквіваленті про особистий внесок у розвиток будинку. Тобто, дані про встановлення вікон або дверей, укладання плитки, заміну інженерних мереж і т.д;

  • план роботи на наступний рік;

  • презентація звіту в програмі «Power point» в електронному та друкованому варіанті.

З усієї кількості заявок експертна рада відбере найкращих учасників, які зможуть взяти участь у конкурсі. Їм потрібно буде презентувати свій звіт. Ті, хто зробить це краще і стануть переможцями.

Всього в конкурсі буде сім переможців — по одному в кожному районі міста. Кожен з них отримає сертифікат на 20 тис. гривень. Ці гроші ОСББ зможе витратити на розвиток свого будинку або двору — закупку будматеріалів, обладнання чи малих архітектурних форм.

Довідково

Заявки на участь у конкурсі приймаються на електронній пошті громадської спілки «Зелений центр Метінвест Запоріжжя» — greencenterZP@metinvestholding.com. Додаткову консультацію можна отримати за телефоном: 067-177-06-34.

Положення про конкурс «Громада нашого двору» можна завантажити за посиланням.

Валентина ТВЕРДОХЛЕБ. Фото автора


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в