misto.zp.ua

У всіх районах Запоріжжя працюють Пункти Незламності - адреси

 

У Запоріжжі розгорнули десятки «Пунктів Незламності»

У Запоріжжі розгортають Пункти Незламності — місця, де можна, у разі відсутності зв’язку, світла та тепла підзарядити гаджети та зігрітися.

Головне їх призначення – у разі аварійного відключення електроенергії стати осередком безпеки та захисту для українців. Згадані локації гуманітарного прихистку функціонують цілодобово та безкоштовно у форматі тимчасового перебування.

Такі осередки є у всіх районах міста. Це мобільні пункти, які розгорнули рятувальники ДСНС. А також пункти, розгорнуті міською та обласною владою.

Зараз до списку включені ті ТІЦи, які забезпечені генераторами. Процес оснащення ТІЦів генераторами триває постійно. Тож, переліку пунктів буде постійно розширюватися. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Адреси Пунктів Незламності дивіться нижче:

У Запоріжжі до укомплектування пунктів долучилися волонтери та небайдужі громадяни, аби забезпечити співвітчизникам, яким знадобиться скористатися тимчасовим прихистком, максимально комфортні умови.

Зазначимо, що стан єдиної енергосистеми України залишається складним. Як повідомляє ПАТ “Запоріжжяобленерго”, графіки погодинних відключень по Запорізькій області скасовано.

“У разі надходження іншого розпорядження від НЕК «Укренерго», про це буде повідомлено додатково.

До уваги споживачів електроенергії! Стан єдиної енергосистеми України залишається складним, у зв’язку із чим не виключені, на жаль, перепади напруги та повторні аварійні відключення енергопостачання. Просимо поставитися до цього із розумінням. Стабілізаційні заходи тривають», — інформує компанія.

Всеволод ЖУКОВЕЦ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в