misto.zp.ua

Щиро вітаємо Вас із Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Важко уявити сьогодення без зв'язку та свіжих достовірних новин. Як працівники сфери інформаційно-комунікаційних технологій, ми прекрасно розуміємо, яке місце займає спілкування та обмін інформацією у житті кожного з нас.

Без витримки, наполегливості та професіоналізму неможливо забезпечити насправді якісний комунікаційний простір. Саме тому, шановні колеги, ми зичимо Вам терпіння, віри у свої сили, успіхів на професійному поприщі, міцного здоров'я та благополуччя!

Створімо разом новий інформаційний світ, у якому пануватимуть щире спілкування та добрі новини!

З думкою про Вас Киевстар


Шановні друзі!

Щиро вітаю із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Ціную вашу самовіддану творчу працю, високий професіоналізм та громадянську позицію. Ви робите потужний внесок у зміцнення інформаційного суспільства, захищаєте свободу слова, запроваджуєте сучасні види зв'язку.

Сподіваюся, що ви й надалі продовжуватимете інтеграцію України у світовий інформаційний простір, розвиватимете вітчизняні мас-медіа і телекомунікації.

Бажаю вам щастя, міцного здоров'я та нових звершень задля процвітання України.

Віктор ЮЩЕНКО


Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, електронних ЗМІ, телебачення і радіо — невід’ємна складова сучасного життя. Без них неможливий суспільний та економічний прогрес, розбудова в Україні відкритого, демократичного суспільства, просування держави до європейських та світових стандартів демократії. Саме на працівників інформаційної галузі та зв’язку покладено сьогодні надзвичайно важливе завдання – задовольнити зростаючі потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку.   

Завдяки працівникам радіо та телебачення, електронних ЗМІ, люди мають можливість кожного дня, кожної хвилини дізнаватися про перебіг подій у своєму місті, країні та світі, а отже  -  відчувати свою причетність до всіх процесів сьогодення. Недарма кажуть: “Хто володіє інформацією, той володіє світом”.

Ми вдячні за сумлінну працю та професіоналізм всім причетним до цієї справи людям ­- теле- та радіожурналістам, а також  тим, хто працюючи в інформаційному просторі, залишається поза кадром чи радіоефіром – редакторам, операторам, режисерам, звукорежисерам тощо.

Бажаю Вам і надалі залишатися відданими своїй справі, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними. Бажаю Вам здоров’я, радості у повсякденній роботі, творчої наснаги та здійснення усіх планів та нових цікавих проектів.

З повагою
В.о. Голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

Kim Engelberger-Mohylenko Das original | 19.11 2009 в 13:37
Президент! Ни один президент должен занять достойное преемника. Ибо я считаю, что никто не имеет программы государственных запасов, в котором он подчеркивает, что значение идеалов Советского Союза, с одной стороны (это сильно укоренились в их генах), с другой стороны, немедленное выполнение всех нуждающихся (в Украине) на счет (всегда вызывают бедствия . Никто не будет так же, как уголовное, а не просто только проститутки, и никто не только больным, никто не наркомана!), с другой стороны, международное хорошие экономические отношения с зарубежными странами учитывает пожелания других, "SIMPLE УКРАИНА" принимать во внимание другие цели Украина со своим стилем и класс представлен за рубежом и сделать вкусно, с другой стороны, мир готов к улучшению. Для этого должна быть цель каждого великого государственного деятеля! Для этого он приходит в такое положение, с такой невероятной невероятной мощности. И на этом точку, я предлагаю себя поддержку больших проигравшие "оранжевой революции". С одной стороны, является г-н Янукович и другие коммунистические партии (старейшая партия Украины) поддержку Украине в качестве консультанта или кандидата.

Олег | 16.11 2009 в 12:54
Спасибо Киевстару за прекрасные подарки ко Дню связи!!

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в