misto.zp.ua

Радник голови Офісу Президента розповів, за яких умов Мелітополь звільнять від окупантів - відео

 

Мелітополь обов’язково звільнять з окупації

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк на своїй офіційній сторінці в TikTok відповідає на питання, які українці ставлять у коментарях. Один із них стосувався тимчасово окупованого Мелітополя.

Жителі міста побоюються, що окупація затягнеться надовго.

“Ми дуже боїмося, що нас з Мелітополя не врятують від цих окупантів. Всі тільки і кажуть, що ми вже в рашкі” — написав один із користувачів соцмережі.

Михайло Подоляк відреагував на цей коментар. Він запевнив, що росіян виженуть із Мелітополя, як би міцно вони там не засіли.

— Привіт, Мелітополь! І близько немає ніякої “рашки”. І ніколи ніякої Росії на землі України точно не буде. Це вони сьогодні трошки бравують тим, що зайшли ордою, зайняли якісь наші міста, наші села, зруйнували все, що можна, і ведуть себе як звичайні окупанти. Не дають людям можливості жити так, як вони жили. Але все це закінчиться і дуже-дуже швидко. Набагато швидше, ніж все, що у нас відбувалося з 2014 року, — зазначив Михайло Подоляк.

Радник голови Офісу Президента також повідомив, за яких умов Мелітополь звільнять від окупантів.

— Чекаємо на одне. Ви самі розумієте на що. Чекаємо потужну тяжку зброю, артилерію. Чому? Тому що в росіян дуже багато зайвої живої сили, зайвих людей, яких вони не жалкують на те, щоб знищити на полях України. І чекаємо на роботу санкцій. Все це дасть нам можливість дотиснути Росію, звільнити свої міста і, перш за все, встановити там українську владу, яка і є на сьогодні єдиною владою. Мелітополь, будь ласка, трошки ще почекайте. Ми точно прийдемо і заберемо вас всіх у свою родину. Бо ми — Україна, — звернувся до мелітопольців радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

 

Валентина ТВЕРДОХЛЕБ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в