misto.zp.ua

Про безоплатне забезпечення телетюнерами

В Україні вже збудовано і на повну потужність працює телемережа цифрового наземного ефірного мовлення. Це означає, що тепер через звичайну антену можна дивитися безкоштовно понад 20 (незабаром 32) українські телеканали у високій цифровій якості зображення та звуку. Для приймання цього сигналу необхідно між антеною та телевізором підключити спеціальний пристрій — телетюнер.

Враховуючи важливу соціальну складову процесу переходу на цифрове ефірне мовлення, 21.03.2012 року Урядом прийнято постанову «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення».

Зазначеним рішенням Кабінету Міністрів України визначено категорії громадян, які безкоштовно можуть отримати зазначені засоби (телетюнери), а саме:

1) усі інваліди І та ІІ групи (у тому числі інваліди війни цих груп);

2) інваліди війни третьої групи;

3) особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні;

4) особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

5) особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово‑комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

Додатково до заяви додаються такі документи:

громадянами зазначеними у п. 1,2 — копія довідки МСЕК про встановленні інвалідності, а для інвалідів війни ІІІ групи також копія посвідчення інваліда війни;

громадянами зазначеними у п. 3 — копія медичного висновку про дитину-інваліда віком до 18 років і копія свідоцтва про народження дитини.

Заява з необхідними документами надається до 01.07.2012 р. в управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Дзержинського, 27/34 з 8.00 до 17.00 (щоденно), з 8.00 до 15.45 (п’ятниця) без перерви на обід. Заяву можна також надіслати до управління поштою. Для цього нижче друкується зразок заяви. Заповніть заяву українською мовою не забудьте вказати індекс. Виріжіть її і направте за вищевказаним адресом.

Додаткову інформацію можна отримати по телефону «гарячої» лінії — 4-70-37.

Звертаємо увагу! Рішення про послідовність забезпечення телетюнерами з урахуванням наявності сигналу цифрового телевізійного мовлення у стандарті DVB-Т2 на території проживання громадян прийматиме Держкомтелерадіо. Доставка телетюнерів буде здійснюватись поштою за місцем реєстрації громадян за правилом: один телетюнер — на одне житлове приміщення (будинок).


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ
Контакты

Адрес редакции:
71112, г. Бердянск, ул. К.Маркса, 51
Директор:
Горячева Татьяна
Шеф-редактор:
Белоусов Сергей
Телефоны:
8 (06153) 7-06-67, 7-36-67
Прием частных объявлений
8 (06153) 7-24-93
Интернет-сайт:
www.delovoy.net.ua
E-mail:
delovoy[@]zp.ukrtel.net
Подписной индекс:
41633

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |