misto.zp.ua

Поліна Бєлогурова

Через військову агресію в Україні родині Поліни довелось виїхати з окупованого Енергодару до Києва, аби дитина з ДЦП мала можливість продовжити курси реабілітації.

Поліна Бєлогурова

Поліна Бєлогурова, 01.07.2017 року народження

Діагноз: ДЦП, спастична диплегія

Проживає в Запорізька обл., Енергодар

Новини про лікування

Рахунок

Діагноз

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Полінка народилася передчасно, з вагою 1,610 кг. Пологи протікали з ускладненнями, тому ще в утробі матері дитина зазнала нестачу кисню. Згодом, рік потому, був поставлений діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Руховий розвиток дівчинки, на жаль, не відповідає нормі. Через те, що Полінка самостійно не стоїть, не ходить, у дівчинки виникло досить розповсюджене при цьому діагнозі ускладнення - підвивихи кульшових суглобів. Полінка гарно працює ручками, грає на планшеті та улюбленими іграшками, а розвиток інтелекту дитини навіть випереджає вік!

Батьки не склали руки, постійно шукали спеціалістів з реабілітології та кошти, щоб мати можливість їх відвідувати. В Бобат центрі Поля вперше стала на ніжки і зробила свої перші крочки в ходунцях. Після декількох курсів реабілітації дитина впевненіше сидить, спирається на руки, стоїть біля опори. Основні зусилля фахівців в даний час спрямовані на освоєння рухових навичок, необхідних для самостійності в повсякденному житті. Спеціалісти працюють над пересуванням вздовж опори і ходою з ходунками. Ерготерапевт працює над самостійним одяганням. Також, щоб запобігти ускладненнь з боку опорно-рухового апарату дитині підібрані спеціальні ортези.

 

 

Second slide
Через воєнні дії сім'я не мала можливості виїхати з дитиною на реабілітацію, оскільки рідне місто Енергодар було окуповано ще на початку війни. Та коли ситуація на Запорізькій атомній станції загострилась, сім’ї вдалося вирватися з окупованого міста. З надією на краще, родина приїхала до Києва та оселилася поряд з реабілітаційним центром, щоб Поліна мала можливість отримувати необхідні заняття.

Батьки Полінки просять допомогти з оплатою курсів реабілітацій, які потрібно відвідувати не менше трьох разів на рік. Вартість одного курсу в Бобат центрі – близько 50 тисяч гривень.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в