misto.zp.ua

Неякісно відремонтували машину – що робити

Неякісно відремонтували машину – що робити

Машина – це такий транспортний засіб, який доводиться періодично ремонтувати. Немає такої машини, яка протягом терміну служби не побувала б у службі сервісу. Так виходить, що поломки можуть бути як невеликі, так і серйозні.

Що ж робити, якщо водій віддав машину на ремонт, а згодом виявив, що відремонтували неякісно ? Насправді на зламаній машині їздити точно не можна, особливо на відстані дороги. Раз у вас вийшло, що відремонтували машину не якісно, а їздити потрібно вже. Бігати банками немає зовсім часу, можна оформити онлайн кредит без відмов до зарплати під мінімальний відсоток.

Укладання договору

Перш ніж власник віддасть машину в ремонтну майстерню, йому необхідно укласти договір надання цієї послуги, що стане під час недобросовісного ремонту підтвердженням, що він співпрацював з цією організацією. У договорі перераховуються умови: коли звернувся, що ремонтує, які запасні та витратні матеріали будуть використовуватись, тривалість ремонту, вартість кожної послуги та всього ремонту. Крім того, господар машини вказує дані машини (номер, модель, номер двигуна).

Складання акту

Разом з договором надання послуги замовник та виконавець складають акт про видимі подряпини, дефекти на автомобілі замовника. Цей акт стане гарантією того, що виконавець буде відповідальний за псування, яке не зазначено в акті.

Складання претензії

Ремонт автомобіля закінчився, але власник незадоволений результатом. У цьому випадку він становить претензію, в якій вказує причину незадоволення та можливості її усунення:
- якщо власнику не сподобалося обслуговування, він планує виправляти неполадки в іншому сервісі або впоратися самостійно, то для цього оформляється повернення коштів;
- другий варіант застосовується, коли сервісна компанія виправляє самостійно та за свій рахунок;
- третій варіант, коли відбувається зменшення вартості ремонту із виплатою різниці.

Проведення експертизи

На підставі претензії виконавцем проводиться експертиза, на якій визначається, чия вина у недоліках ремонту. Оплачує експертизу обслуговування, якщо вина сервісу, або власник машини, якщо це не вина працівників ремонтної організації.

Позовна заява до суду

Якщо питання претензії не вирішується мирним шляхом: сервіс не відповідає, експертиза не влаштувала, то власник звертається до суду.
Власник збирає:
- договір, акт, претензія, результати експертизи за підписами сервісної компанії;
- чеки, фото та відео, які підтвердять заяву.

Позовна заява до суду

Далі рішення за судом

При виборі ремонтної майстерні власники автомобілів повинні звертати увагу на відгуки, не звертатися до сумнівних фірм, а краще користуватися перевіреними службами. Тоді ремонт автомобіля, який необхідний для особистих цілей або роботи, буде якісним, власник залишиться задоволеним і не витратить час на розгляд, малоприємний процес для кожної людини.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в