misto.zp.ua

Мешканці Запоріжжя сплутали явище природи зі звуками наступу

 

Запоріжжя ворог не атакував, але активно обстрілював позиції українських військових на території області

Погодні явища, які спостерігались вчора в Запоріжжі, налякали мешканців. На щастя, вони чули грім, а не звуки ворожих обстрілів. Але на території області без них не обійшлось.

— Вчора пізно вночі у Запоріжжі розпочалася сильна злива. Грім та блискавка при цьому були такими сильними, що багато містян прокинулися із думками про напад на Запоріжжя. Хочемо заспокоїти: це всього лише гнів природи, яка, схоже, не хоче терпіти на нашій землі російських окупантів. Місто Запоріжжя вороги вчора не атакували, — йдеться в ранковому повідомленні Запорізької обласної військової адміністрації.

При цьому в ЗОВА відзначають, що ворог продовжував обстрілювати підрозділи наших військ на території області зі ствольної артилерії великої потужності та реактивних систем залпового вогню. У відповідь Сили оборони Запорізького краю нищили бронетехніку, міномети, вантажні автомобілі та особовий склад  окупаційних військ рф.

Страждають від атак росіян і цивільні громадяни. Так, вчора через обстріли зайнялися господарчі споруди та житловий будинок у місті Пологи. Рятувальники пожежу оперативно ліквідували. А групи розмінування ДСНС знешкодили небезпечні знахідки. Неподалік Новотроїцьке Запорізького району — один бойовий елемент сучасного виробництва, у полі біля Григорівки — один реактивний снаряд «Ураган» 220 мм, в селі Веселянка —  два реактивні снаряди «Ураган» 220 мм, у полі в смт Комишуваха — безпечні уламки «Урагану».

— За минулу добу за порушення правил комендантської години затримано та доставлено до підрозділів поліції 28 осіб, серед яких 24 чоловіка та 4 жінки. До регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки передано 9 чоловіків, яким вручено повістки, — додають у військовій адміністрації.

 Кристина РЕШЕТНИК


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в