misto.zp.ua

Меблі за індивідуальним замовленням від Corf Mebel

Меблі за індивідуальним замовленням від Corf Mebel

Ремонт – це завжди клопіт. Але при роботі з професіоналами цей клопіт трансформується в приємне відтворення давно задуманих мрій. Компанія Corf Mebel пропонує своїм клієнтам якісні корпусні меблі сучасного дизайну за розумною ціною, які розробляються за індивідуальним замовленням для досконалого оформлення інтер’єру. Професійні дизайнері допоможуть визначитись зі стилем та матеріалами, а майстри-меблярі виготовляють та  виконують першокласний монтаж готової продукції. В каталозі на офіційному сайті компанії https://corf-mebel.ua/ua/ можно вибрати вже розроблений дизайн меблів, а також взяти ідеї для створення індивідуального замовлення.

Чому саме Corf Mebel?

Меблі наповнюють приміщення життям. Це не просто ящики та шафи. Це запорука затишку та гарного настрою. Функціональні меблі роблять побут простішим, а їх приємний зовнішній вигляд створює комфортну атмосферу для відпочинку.

Щоб вибрати гарні меблі, важливо врахувати наступні критерії:

  • якісні матеріали виготовлення, оскільки гарнітур має служити довго та не завдавати проблем;
  • відмінна фурнітура;
  • стиль, який підкреслить інтер’єр приміщення;
  • особливості архітектури будинку (розміри стелі, наявність ніш і т.д.).

Всі ці критерії враховуються при створенні замовлення в компанії CORF-МЕБЛІ. З 2004 року компанія працює на ринку меблевого виробництва, починаючи свій шлях від невеликої фірми до підприємства з власними потужностями. CORF-МЕБЛІ співпрацюють з перевіреними часом постачальниками якісних та безпечних матеріалів та фурнітури, і мають штат професіоналів різного профілю. Злагоджена команда враховує всі побажання клієнта, щоб створити гарнітур, який максимально відповідає прагненням замовника.

Як розраховується ціна?

В каталозі продукції на офіційному сайті компанії можна попередньо ознайомитись з прикладами вже готових дизайнів та оцінити приблизну вартість погонного метру. Ціна індивідуального замовлення буде залежати від:

  • матеріалиів, з яких виготовляється корпус;
  • виду фасаду;
  • необхідної фурнітури;
  • функціональності (наявності висувних, підйомних механізмів);
  • наявності дзеркал, металевих труб, тримачів, обертальних механізмів та інших елементів; 
  • декора.

Все підрахувати під габарити приміщення допоможуть співробітники CORF-МЕБЛІ. Спеціалісти надають змістовну першу консультацію по телефону з попереднім розрахунком замовлення. Ціна обговорюється після виконання замірів приміщення, вибору матеріалів та оцінювання масштабів монтажу. Corf Mebel будує прозорі та відкриті стосунки з кожним клієнтом, тому надає максимально якісний сервіс з уточненням всіх нюансів. 

Як зробити замовлення?

Працювати з Corf Mebel зручно та легко. Достатньо заповнити коротку форму на офіційному сайті для замовлення дзвінка спеціалістами компанії З клієнтом зв’язується провідний фахівець, який з’ясовує вхідну інформацію (вид меблів, розміри приміщення, основна ідея дизайну, якщо вона є, тощо).

Далі в зручний для клієнта час проходить зустріч з дизайнером, який знайомить із зразками матеріалів та фурнітури для визначення загальної картини. Візуалізація замовлення відтворюється в дизайн-проекті в декількох варіантах. Після затвердження макету замовлення відправляється в роботу.

Власні виробничі потужності дозволяють створювати меблі швидко, без додаткових витрат на посередників. Тому Corf Mebel виконує замовлення оперативно та робить доставку у зручний час. Монтаж готової продукції виконується досвідченими спеціалістами, враховуючи підключення електричних приладів, вбудову мийок, побутової техніки та інші моменти.

Меблева компанія Corf Mebel цінує якість, комфорт та надійність. Тому відтворює ці цінності в кожному замовленні.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в