misto.zp.ua

Курячі стегна в гарбузово-сметанному соусі: ідеальне м'ясо до будь-якого гарніру

Курячі стегна в гарбузово-сметанному соусі: ідеальне мясо до будь-якого гарніру фото

 

Якщо приготувати курячі стегна в гарбузово-сметанному соусі, ви отримаєте неймовірно смачну та вишукану страву, здивувавши всіх поєднанням інгредієнтів і кінцевим результатом.

Приготоване в такий спосіб куряче м'ясо виходить соковитим, смачним та ідеально підходить до будь-якого гарніру. Як його зробити, розповіли в блозі "Консервація та кулінарія".

Курячі стегна в гарбузово-сметанному соусі

Інгредієнти:

курячі стегна — 3 шт;

гарбуз — 200 г;

цибуля — 80 г;

томатна паста — 1 ст. л;

сметана — 2 ст. л;

олія рослинна — 2 ст. л;

лавровий лист — 2 шт;

сіль;

перець чорний мелений;

вода гаряча — 300 мл.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очистити від шкірки, м'якоть натерти на середній тертці. Цибулю порізати маленькими кубиками.
  2. Сковорідку прогріти і змастити олією, викласти стегна, обсмажити на сильному вогні по кілька хвилин з кожного боку, щоб курка злегка підрум'янилася. Перекласти їх на тарілку.
  3. У ту саму сковороду викласти гарбуз і цибулю, обсмажити 3 хвилини, помішуючи. Потім додати до нього сметану і томатну пасту.
  4. Влити гарячу воду, додати сіль, перець і лавровий лист. Перемішати, довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
  5. У соус викласти курку, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 35–45 хвилин.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Редактор Татьяна Ткаченко – редактор Мелитопольские ведомостиВ 2002 году редакция "МВ" создала свой первый сайт. Благодаря своей информативности, он сразу же стал популярным не только среди жителей Мелитополя и региона, но и далеко за пределами Украины. С появлением холдинга "МВ", мы поняли, что необходимо модернизировать имеющийся интернет-ресурс, разместив на нем самую полную информацию о Мелитополе, регионе, курортах Приазовья.
Каждый посетитель сайта может принять участие в его наполнении. Если у вас есть какая-либо горячая новость, интересная фотография, присылайте их нам - и вскоре они пополнят новостную ленту и фотогалерею. Заходите на форум, принимайте участие в обсуждении самых животрепещущих проблем. Именно в спорах всегда рождается истина.
Наша миссия: мы информируем жителей Мелитополя и региона обо всем, что наиболее значимо, полезно, интересно; мы представляем различные позиции, не навязывая ни одну из них.

Контакты

Учредитель:
ООО "Редакция "МВ"
Генеральный директор:
Михаил Кумок
Редактор:
Татьяна Ткаченко
Адрес:
72312, г. Мелитополь, ул. К. Маркса, 5
Телефоны:
приемная - 6-71-51
редактор - 6-88-98
отдел рекламы - 6-81-74
Веб-сайт:
www.mv.org.ua
E-mail:

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |