misto.zp.ua

Хто з 1 серпня може втратити право на відстрочку

Хто з 1 серпня може втратити право на відстрочку фото

Мобілізація в Україні

  Мобілізація в Україні триватиме до кінця дії воєнного стану, і деякі категорії громадян можуть втратити право на відстрочку.

 Війна в Україні триває, тому мобілізація продовжується. Деякі групи населення мають право на відстрочку, але не всі - деякі українці можуть втратити це право. УНІАН з'ясував, хто має право на відстрочку від мобілізації, а в кого більше не буде цієї можливості.

  Хто не зможе отримати відстрочку від мобілізації 2024 року - список

 Відстрочка більше не доступна для таких категорій громадян:

 - Студенти та аспіранти, які навчаються на заочній або вечірній формі;
- Студенти та аспіранти, які отримують другу або третю вищу освіту;
- Багатодітні чоловіки, які мають заборгованість зі сплати аліментів (якщо заборгованість перевищує суму платежів за три місяці, але після погашення заборгованості та своєчасної сплати відстрочку можна оформити);
- Батьки-одинаки, якщо матір не позбавлена батьківських прав, не визнана померлою або зниклою безвісти, не відбуває покарання;
- Особи, які працюють на підприємствах, установах та організаціях Міністерства оборони;
- Особи зі статусом "обмежено придатний" (у разі скасування цього статусу за рішенням ЛКК);
- Чоловіки, яких під час повторної ЛКК визнали здоровими;
- Неповнорідні брати загиблих на війні військових (право мають тільки рідні брати).

 Відстрочка по догляду за інвалідом не надається, якщо це інвалідність III групи. Те ж саме стосується інвалідів I та II групи - військовозобов'язаний не має права на відстрочку, якщо є інші родичі, здатні доглядати за інвалідом.

 

 Відстрочку за сімейними обставинами можуть отримати багатодітні чоловіки, але лише за умови відсутності заборгованості зі сплати аліментів. Також на неї можуть розраховувати батьки-одинаки, якщо мати дитини позбавлена батьківських прав, визнана померлою, зниклою безвісти або відбуває покарання. Іноді відстрочка надається військовозобов'язаним чоловікам, чиї рідні брати загинули на війні.

   Відстрочка від мобілізації - новий закон може вплинути на її збереження

 Хоча список осіб, які не мають права на відстрочку, залишається незмінним або поповнюється, існують ситуації, коли можна втратити відстрочку, навіть якщо її вже було оформлено.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Редактор Татьяна Ткаченко – редактор Мелитопольские ведомостиВ 2002 году редакция "МВ" создала свой первый сайт. Благодаря своей информативности, он сразу же стал популярным не только среди жителей Мелитополя и региона, но и далеко за пределами Украины. С появлением холдинга "МВ", мы поняли, что необходимо модернизировать имеющийся интернет-ресурс, разместив на нем самую полную информацию о Мелитополе, регионе, курортах Приазовья.
Каждый посетитель сайта может принять участие в его наполнении. Если у вас есть какая-либо горячая новость, интересная фотография, присылайте их нам - и вскоре они пополнят новостную ленту и фотогалерею. Заходите на форум, принимайте участие в обсуждении самых животрепещущих проблем. Именно в спорах всегда рождается истина.
Наша миссия: мы информируем жителей Мелитополя и региона обо всем, что наиболее значимо, полезно, интересно; мы представляем различные позиции, не навязывая ни одну из них.

Контакты

Учредитель:
ООО "Редакция "МВ"
Генеральный директор:
Михаил Кумок
Редактор:
Татьяна Ткаченко
Адрес:
72312, г. Мелитополь, ул. К. Маркса, 5
Телефоны:
приемная - 6-71-51
редактор - 6-88-98
отдел рекламы - 6-81-74
Веб-сайт:
www.mv.org.ua
E-mail:

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |