misto.zp.ua

Іван Бабіч

В сім'ї Бабіч є головна мета: до початку шкільного життя Іванко повинен набути впевненості, міцно встати на ніжки і приступити до навчання разом з сестричкою Поліною.

Іван Бабіч

Іван Бабіч 05.01.2015 року народження

Діагноз: Сенсоневральна глухота IV ступеня.

Новини про лікування Івана Бабіч

Виписка: 1 стор2 стор3 стор.

Рахунок

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

 

Іван Бабіч

 

Хлопчик і дівчинка - такий бажаний і довгоочікуваний подарунок! У родині Бабіч цієї радості чекали майже 18 років! І нарешті, ось воно, чудо! І нічого, що рідний дім залишився в Стаханові Луганської області. У 2014 році Запорізький край дав притулок і надав житло молодій сім'ї. Саме в Запоріжжі народилися Іванко і Полінка. Але, на жаль, Вані з перших днів доводиться боротися за можливість повноцінно жити. Спочатку - в реанімації перинатального центру, потім - в залах реабілітаційних центрів, виконуючи фізичні вправи і курси масажів. Але вже сьогодні батьки вірять, що їхній синочок обов'язково наздожене в розвитку свою сестричку!

Було в житті сім'ї і інше випробування: в доповненні до попередніх діагнозів Вані був діагностований новий - сенсоневральна глухота 4-го ступеня. Дитина нічого не чує! І знову відчай! Завдяки проекту "Допоможіть почути мамин голос!" , який був розміщений на сайті Української Біржі Благодійності, тисячі небайдужих людей підтримали сім'ю Бабіч. Але ще до закінчення збору коштів, операція по установці кохлеарного імпланта була проведена за державний рахунок. Це дозволило Вані нарешті почути навколишній світ і голос своєї матусі, а на зібрані по проекту кошти в 2017-2018 роках вдалося пройти п'ять курсів реабілітації в центрі "Томатіс-Україна".

 

Іван Бабіч

 

Через вроджену гідроцефалію Вані періодично встановлюють шунт. А через встановлений кохлеарний імплант, інших способів вирішити проблему поки немає. У липні 2020 року Вані зробили операцію з подовження абдомінальної частини ЛШС. На післяопераційне відновлення пішов місяць. Потім знову взялися за справи: пройшли курс масажу за методикою В. Гаврилюка в Києві, у вересні продовжили курс реабілітації в центрі "Томатіс-Україна" в м.Харків. Коли діти вдома - обов'язкові щоденні годинні заняття ЛФК. У 5 років Ваня самостійно пішов. І нехай поки у нього порушена координація рухів, та й ходьба трохи нестійка, все ж використання різних методик реабілітаційних центрів допомогло малюкові досягти значних результатів.

Ваня і Поліна відвідують загальноосвітню школу-інтернат "Джерело". Поліна ходить в логопедичну групу, Ваня - в групу дітей з порушенням слуху. Через те, що крім порушення слуху у Вані є проблеми неврологічного характеру, розвиток мови йде дуже повільно, а словниковий запас нашого хлопчика поки що замалий.

Незважаючи на труднощі, з якими довелося зіткнутися, дружна сім'я Бабіч вважає себе дуже щасливими людьми. Колись доля змилостивилася і подарувала їм таких чудових діточок! Небайдужі люди підтримали їх синочка і додали віру в повноцінне дитинство Іванка. Вірять молоді батьки і в те, що не залишаться без допомоги і зараз. Адже тих, хто вірить в добро і не згинається перед труднощами, обов'язково чекає нагорода - щасливі і радісні очі їхніх дітей!

Через військову агресію в Україні, підприємство, де працював батько родини, майже не працює. Тому родина просить допомоги з оплати курсів реабілітації у запорізькому реабілітаційному центрі у 2023 році. Перші заняття розпочнуться вже у січні.

Вартість одного курсу складає 28 тис грн..

 

Second slide
Родина мешкає в м. Запоріжжі

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в