misto.zp.ua

Фестиваль набирает обороты! Программа празднования новогодних и рождественских мероприятий на Фестивальной

Фестиваль набирает обороты! Программа празднования новогодних и рождественских мероприятий на Фестивальной

Кожного року на різдвяні та новорічні свята площа Фестивальна у Запоріжжі стає майданчиком для проведення масових культурних заходів для дітей та дорослих. Цей рік не став винятком — обласна влада та заклади культури підготували чимало цікавих подій для великої родини запоріжців.

Як повідомив директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко, цього року формат фестивалю оновлено і для жителів обласного центру та його гостей підготували насичену програму на святкові дні.

− Обласним методичним центром культури і мистецтва за підтримки Департаменту 3 грудня розпочато Новорічно-різдвяний фестиваль, який триватиме до 7 січня. У його програмі — чимало концертів відомих виконавців, професійних та аматорських колективів. Уже скоро на площу завітає Святий Миколай, а в новорічну ніч на гостей чекатиме казкова програма, — зазначив Владислав Мороко.

На площі Фестивальній 6 та 7 грудня в рамках обласного Новорічно-різдвяного фестивалю відбулися святкові заходи за участі музиканта, поета, лауреата Всеукраїнського фестивалю «Червона рута» Тараса Василенка, автора-виконавця Юрія Аврамця, учасників вокального самодіяльного колективу Державного вищого навчального закладу «Запорізький будівельний коледж». Святкові виступи підготували також колективи палацу культури «Титан» Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради: заслужений народний жіночий хор «Калина» (керівник Ірина Лічманова-Орел) та народний чоловічий вокальний ансамбль «Бунчук» (керівник Геннадій Красніков).

Отже фестиваль набирає обертів! У святковій програмі:

14 грудня:
12.00-13.00 – концертна програма творчих колективів Широківської ОТГ;
14.00-18.00 – концерт рок-гуртів Запоріжжя.

19 грудня:
18.00-20.00 — «Свято Святого Миколая» — урочисте відкриття головної обласної новорічної ялинки за участю керівництва області та міста, велика розважальна програма, яку готують артисти Запорізького академічного театру юного глядача та молодіжні колективи.

20 грудня:
13.00-15.00 – концерт творчих колективів закладів позашкільної освіти для учнів шкіл-інтернатів.

21 грудня:
15.00 – 18.00 – театралізоване дійство та концертна програма ради християнських церков.

Головна локація святкових заходів – площа Фестивальна. Для запоріжців та гостей міста встановлять ялинку висотою 25 метрів, також на них чекають «Різдвяне містечко», вертеп, святкова ілюмінація, ковзанка розміром 41 на 24 метри, святковий ярмарок сувенірів і смаколиків та багато іншого. Пропонуємо ознайомитися з детальною програмою святкових заходів.

Повідомляють  на офіційному сайті Запорізької облдержадміністрації


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в