misto.zp.ua

Дружня рука допомоги з Північної Кароліни

Разом з українцями Північної Кароліни допомогли дитячим лікарням.

Разом з україцями Північної Кароліни допомогли дитячим лікарням

 

Продовжуємо розповідати про неймовірних людей з різних куточків світу, які кожного дня доводять: для добрих справ не існує відстаней та кордонів!

В далекому 2004 році українська спільнота штату Північна Кароліна об’єдналась задля збереження українських традицій, історії та мови. З початком повномасштабного вторгнення росії в нашу країну просвітницька діяльність організації перетворилась на потужний рух підтримки України. З постійними мітингами та благодійними акціями для збору гуманітарної допомоги. А в жовтні минулого року ми отримали від північнокаролінців допомогу в розмірі 5000 доларів, яку перетворили на добрі справи.

 

Разом з україцями Північної Кароліни допомогли дитячим лікарням

 

Протягом листопада ми зробили кілька важливих закупівель для Запорізької обласної дитячої лікарні. Витратили 100 тисяч гривень на ліки для двох відділень, ще за 48 тисяч придбали камеру зволоження для кювезу новонароджених «Atom». У грудні купили чергову упаковку препарату «Диферелін» для маленької дівчинки, яка через хворобу вже рік живе у лікарні. На це витратили 5276 гривень. 18 800 гривень пішли на встановлення вхідних дверей у дитяче відділення протитуберкульозного диспансеру. А в січні хірургічне відділення отримало від нас чотири набори FLOCARE P.E.G. для встановлення гастростоми вартістю 12 522 гривні.

За цими цифрами та трохи незрозумілими назвами стоять діти, які завдяки нашій спільній допомозі вчасно отримали лікування. Щиро дякуємо вам, любі українці Північної Кароліни! Ви неймовірно далеко, але дуже близько! Ми навіть відчуваємо дотик вашої руки — дружньої руки допомоги!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в