misto.zp.ua

Допомагаємо лікувати дітей

Дбаємо про здоров'я дітей, родини яких постраждали від війни.

Допомагаємо лікувати дітей

 

Наталя та її двоє дітей залишили рідне село Кирпотине через обстріли. Вже майже рік вони мешкають у Запоріжжі. Через кілька місяців після переїзду у п'ятирічного Марка розвинувся неврозоподібний синдром. Саме тоді ми познайомилися з родиною вперше та придбали заспокійливі ліки для хлопчика. Нещодавно допомога знадобилася другій дитині – дванадцятирічній Анастасії. Через сколіоз дівчинці потрібне було спеціальне взуття та корсет. Для родини, яка відірвана від дому, майже 5000 гривень – велика сума. Разом з вами ми купили Анастасії все необхідне.

 

Допомагаємо лікувати дітей

 

«Хочу подякувати працівникам фонду «Щаслива Дитина» за їхнє співчутливе відношення, за організацію допомоги. Дуже швидко після нашого звернення придбали моїй донечці корсет для лікування сколіозу та ортопедичне взуття. Нашій вдячності немає меж! Всього вам найкращого!» - пише нам Наталя.

Це лише одна з історій нашої щоденної роботи. За кожною цифрою нашого звіту стоять реальні люди, яким ми разом з вами допомогли.

Дякуємо за довіру! Кожен ваш донат ми перетворюємо у певну допомогу! Працюємо далі.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |