misto.zp.ua

Дивовижно вчасна допомога

Церква святих Петра і Павла надала нам гуманітарну допомогу, яку ми спрямовули далі - переселенцям з малятами.

Дивовижно вчасна допомога

Останнім часом до нашого невеличкого офісу з самого ранку стоїть величезна черга. Переважно це родини з дітьми, які вимушено покинули свою домівку, тікаючи від війни. Майже у всіх немає роботи, а у багатьох — ніяких заощаджень. Більшість людей з черги впевнені, що у Запоріжжі вони тимчасово, та кожен мріє якнайшвидше повернутися додому.

Всім родинам ми намагаємось чимось допомогти. На тому тижні ми видавали молоко “Бурьонка”, яке ми привезли в Вінничини, фруктове пюре від Червоного Хреста та сертифікати “Сільпо”. А також дитяче харчування, підгузки та засоби гігієни, які ми постійно шукаємо та купуємо.

 

Дивовижно вчасна допомога

Наприклад, 28 квітня було біля ста людей! Виявилося, що ми не готові до такого навантаження. Точніше, фізично ми впорались, а от наш офіс став майже порожній і наступного дня ми вже відмовляли у допомозі.

Та днями нам стало відомо, що у Церкві святих Петра і Павла зберігаються підгузки та дитяче харчування. Ми одразу зібрали всіх присутніх в нашому офісі чоловіків, і кремезною командою вирушили на полювання за здобиччю за гуманітарним вантажем. Вже за 10 хвилин мешканці самі відчинили нам браму. Оцінивши співвідношення сил та налагодивши теплі стосунки із настоятелем та двома сестрами, ми утрьох завантажили повнісіньку машину трофеїв допомоги для переселенців. Тепер у Церкві знов є вільне місце для отримання гуманітарних вантажів з-за кордону, а в нас є чим допомогти родинам із малечею.

 

Дивовижно вчасна допомога

 

У нашій роботі завжди трапляються дива, але під час війни кожна допомога фонду — це скарб! Цей справжнісінький скарб був дивовижно вчасно! Щиро дякуємо Церкві святих Петра і Павла!

Новий робочий тиждень розпочався з візиту двох дівчат з Краматорська. Одна з них при надії, а друга — матуся маленького хлопчика. Радіємо, що змогли їм трішки допомогти та побачити на стурбованих обличчях щирі усмішки

Війна триває. Кількість родин, яким потрібна допомога, зростає кожного дня. Без фінансової підтримки робота фонду може зупинитися.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в