misto.zp.ua

Чого очікувати від нової команди Сирського

Чого очікувати від нової команди Сирського фото

 

Призначена команда є майже єдино можливою сьогодні командою рішучого наступу. І ця ж команда буде схильна вести рішучий наступ за будь-яку ціну

Сирський – підходяща кандидатура, щоб йому довіритися, якщо він буде діяти з професійною командою та систематично давитиме на владу і всіх у країні так само завзято, як давить на рядових офіцерів та солдатів, вимагаючи творити все можливе і неможливе. 

Зараз на фронті обстановка настільки критична, що у бій в якості штурмовиків йдуть всі, хто тільки може, і навіть снайпери. В цей критичний момент необхідна максимальна підтримка. Бо ще трохи такої ж війни, як сьогодні, – і ми програємо. 

Питання про те, чи матиме все це успіх, чи закінчиться лише новими втратами, залежить повністю від простої проблеми – чи буде мобілізовано тил? Чи даватиме тил завдяки переводу економіки на військові рейки і завдяки західній допомозі необхідне озброєння і боєприпаси? Поки що бачимо процес вигнання старої мафії, цементування нового порядку – але не бачимо, щоб цей новий порядок запрацював і фронт почав отримувати все необхідне по максимуму. 

Поки противник мобілізував все що міг у своєму тилу, у нас сотні найнеобхідніших речей не прийняті на озброєння, контракти щодо прийнятого на озброєння не підписуються, підписані – не фінансуються. Ми маємо просто катастрофічне становище, і якщо буквально за лічені дні не почнеться нова сторінка в історії нашого тилу – нас навіть найгеніальніші полководці не врятують.

Чи кинуть у бій всіх, що вже у Силах оборони, – очевидно, що так. Чи кинуть у бій всіх, кого мобілізують, – очевидно, що так. І мобілізують набагато більше, ніж 500 тисяч, і теж кинуть в бій – згадаєте цей прогноз і не кажіть, що ніхто такого не очікував, це нераціонально і тому подібні речі. Від нас залежить, чи буде це все намарно, чи ні. Отже, що ми можемо зробити?

1. Вимагати мобілізації тилу і контролювати все, що відбувається.

2. Готуватися воювати, бо що більше Ви самі підготуєтеся, то більші шанси вижити. Якщо боїтеся полігонів – хоча б почитайте книжки, бо часто розплачуються за елементарні помилки. Не розраховуйте, що там всього навчать і командири будуть давати розумні команди. Я сам воював лише пару місяців, але у перший же день просто двічі врятував свою роту, пояснивши замкомбата, що є правильним, а що є неправильним в тих умовах місцевості, які нам дісталися, виходячи з обстановки, яку я рознюхав краще за нього. Будьте підготовленими хоча б головою – це вже часто рятує.

 

3. Вимагайте справедливості. Я знаю лише одного депутата, що воює, і його голос про реальності на фронті його колеги не чують. Якби в Авдіївці воювали діти міністрів та депутатів, 20 тисяч дронів не лежали б на складах.

4. Вимагайте від Заходу надати у десятки разів більше допомоги нам. Будьте раціональними і рішучими. А поки цієї допомоги немає – донатьте, робіть все можливе скрізь де можете, покриваючи дефіцит допомоги.

5. Максимально допомагайте вижити тим, хто вже воює. Ті, хто ще живі і не покалічені, – вони однозначно кращі в основній масі за тих, кого мобілізують. Це просто медичний факт. Що більше з них виживуть завдяки Вашій підтримці – то більші шанси вижити у Вас, коли Вам доведеться воювати.

Юрій Чорноморець

професор кафедри богослов'я та релігієзнавства НПУ ім. Драгоманова, доктор філософських наук, волонтер


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Редактор Татьяна Ткаченко – редактор Мелитопольские ведомостиВ 2002 году редакция "МВ" создала свой первый сайт. Благодаря своей информативности, он сразу же стал популярным не только среди жителей Мелитополя и региона, но и далеко за пределами Украины. С появлением холдинга "МВ", мы поняли, что необходимо модернизировать имеющийся интернет-ресурс, разместив на нем самую полную информацию о Мелитополе, регионе, курортах Приазовья.
Каждый посетитель сайта может принять участие в его наполнении. Если у вас есть какая-либо горячая новость, интересная фотография, присылайте их нам - и вскоре они пополнят новостную ленту и фотогалерею. Заходите на форум, принимайте участие в обсуждении самых животрепещущих проблем. Именно в спорах всегда рождается истина.
Наша миссия: мы информируем жителей Мелитополя и региона обо всем, что наиболее значимо, полезно, интересно; мы представляем различные позиции, не навязывая ни одну из них.

Контакты

Учредитель:
ООО "Редакция "МВ"
Генеральный директор:
Михаил Кумок
Редактор:
Татьяна Ткаченко
Адрес:
72312, г. Мелитополь, ул. К. Маркса, 5
Телефоны:
приемная - 6-71-51
редактор - 6-88-98
отдел рекламы - 6-81-74
Веб-сайт:
www.mv.org.ua
E-mail:

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в