misto.zp.ua

Бійці 6-го ОСБ прагнуть повернути тимчасово окуповані території на Запоріжжі

Бійці 6-го ОСБ прагнуть повернути тимчасово окуповані території на Запоріжжі

Отже, сьогодні ми продовжуємо публікувати думки про війну бійців 6-го окремого стрілецького батальйону (ОСБ), що сформований з добровольців - мешканців Запоріжжя та області, і який наразі успішно б’є окупантів на Донбасі.

Основне питання, що бентежить наших захисників, полягає в наступному: вони хотіли б захищати Батьківщину поближче до рідних домівок, тобто воювати на Запоріжжі. Адже знахабнілий ворог на даний момент контролює більше половини нашого регіону, і тому є нагальна потреба з розмаху дати йому по зубах. Аби він ніколи навіть не думав про те, що може щось там «повторіть».

Ротний 2-ї роти 6-го ОСБ лейтенант Дмитро Присяжнюк, позивний «Ялта»:
- До початку війни працював в головному управлінні Держпраці в Запорізькій області. Коли ворог підступно вдерся на територію України, не вагався ані хвилини - і одразу пішов на фронт добровольцем.
 

Чеcно кажучи, не знав, що наш підрозділ буде воювати саме на Донбасі. Але служба є служба, і готовність захищати свою країну від загарбників нікуди не зникла. Втім, якщо взяти до уваги те, що наразі відбувається у моїй рідній Запорізькій області, хотів би боронити від окупанта саме свій край.
Бійці 6-го ОСБ прагнуть повернути тимчасово окуповані території на Запоріжжі
 
Відзначу, що аналогічної думки дотримується більшість бійців моєї роти, яка налічує 110 воїнів. Справа в тому, що приблизно 80% з них – це мешканці Запоріжжя і області, тому цілком логічно, що вони мають бажання захищати рідний регіон, свої домівки.

І не просто захищати, а повернути все те, що в нас тимчасово відібрали російські окупанти. Хіба це не є нашим моральним правом і обов’язком? Водночас зазначу, що наказ є наказ: якщо командування довірило нам звільняти від агресора саме Донбас, ми будемо це робити й надалі.

Безумовно, зараз ми потребуємо важкого озброєння, аби не тільки протистояти ворогові, а й поступово вибивати його з України. Періодично виникають проблеми із іншим знаряддям - тепловізорами, бронежилетами, аптечками, формою та берцями. Всіх воїнів водночас забезпечити непросто, хоча ці складнощі врешті-решт вирішуються: керівництво ВСУ і волонтери допомагають по мірі сил.

Тому ми, як-то кажуть, не скиглимо і продовжуємо відправляти «рускіх салдат» у відомому напрямку - і наближати свою Батьківщину до перемоги. Все буде Україна! - зазначає Дмитро Присяжнюк.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в