misto.zp.ua

Автоцивілка: головне про обов’язкове страхування

Автоцивілка: головне про обов’язкове страхування

Згідно з чинним законодавством автоцивілка стає обов’язковим страхуванням. Вона, на відміну від деяких інших форм страхових полісів, має страхувати не майно страхувальника, а його відповідальність. Якщо ви хочете швидко отримати цей документ, вам підходить електронна автоцивілка від ARX — її оформлення займає до 7 хвилин.

Страхування відповідальності: що це?

Принцип страхування відповідальності означає, що сам власник поліса не отримує жодних виплат. Автоцивілка в разі аварії покриває збитки, які завдав страхувальник іншим учасникам ДТП. Вона покриває такі ризики як пошкодження майна або шкода здоров’ю чи життю людей, залучених в аварії.

Розрахувати вартість автоцивілки можна на сайті arx.com.ua. При цьому вартість такого поліса залежить від:

  • типу транспортного засобу (поширюється на автівки, вантажівки та мотоцикли);
  • місця реєстрації власника авто та його категорії;
  • строку експлуатації транспорту;
  • розміру франшизи (сума, яка не відшкодовується) тощо.

Страховим полісом також можна скористатися, якщо за кермом машини під час ДТП був не власник автомобіля. Він розповсюджується на відповідальність будь-якого водія за кермом конкретного транспортного засобу.

Електронна автоцивілка: особливості отримання

Оформлення страхового поліса онлайн займає набагато менше часу, ніж звичайний видрукованих документів. Вам не треба їхати до офісу, можна протягом усього 5-7 хвилин отримати документи на електронну пошту, підписати їх цифровим підписом та отримати готовий електронний поліс.

Його юридична сила не змінюється, якщо ви залишите його лише у власному смартфоні. Для зручності можете його надрукувати. Перевірити чинність електронного поліса можна на сайті МТСБУ за потреби. Врегулювання за електронним полісом ОСЦПВ відбувається віддалено, тож вам не треба додатково відвідувати офіс страхової компанії для цього.

Якщо ви випадково придбали одночасно дві автоцивілки онлайн, все ж треба звернутися до офісу ARX. Його співпрацівники допоможуть нівелювати помилку.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в