misto.zp.ua

Apple MacBook Pro – витримка інтенсивного щоденного навантаження

Apple MacBook Pro – витримка інтенсивного щоденного навантаження

Ноутбуки Apple завжди славилися гарним часом роботи без підзарядки та чудово справлялися з більшістю повсякденних завдань. З переходом на процесори M1 власного виробництва компанія здійснила невелику революцію.

MacBook Pro серйозно виросли у продуктивності, впевнено обганяючи більшість конкурентів. Якщо mac купити новий чи б/у в магазині Grokholsky, то вони будуть працювати 18-20 годин на одному заряді батареї.

Навіть у порівнянні з попередніми моделями на процесорах Intel, пристрої на чіпах M1 мають кращий вигляд. Важливо відзначити, що жодної шкоди автономності не завдається.

Чому користувачі обирають MacBook Pro?

ОС від Apple швидко налаштовується та просто працює без додаткового втручання чи обслуговування. Зламати або вивести з ладу стабільну macOS невмілими діями або невдалим чищенням системного реєстру просто неможливо. Переваги пристроїв:

  • підтримка Multi-Touch;
  • клавіатура, яка має вбудоване підсвічування та датчик освітленості;
  • наявність вбудованої полімерно-літієвої батареї;
  • широкоформатний дисплей – висока щільність пікселів;
  • достатня кількість набору додатків.

Витрачати купу часу на перевстановлення системи, повторне налаштування, завантаження драйверів та стороннього програмного забезпечення не потрібно. Купуючи MacBook зараз, можна отримати щонайменше 7-8 років безпроблемного оновлення ОС. Комп'ютер щорічно отримуватиме всі апдейти macOS з новими фішками та змінами.

Особливості Apple MacBook Pro

Якісні екрани пристроїв забезпечують яскраві та насичені кольори, а також чіткість зображення. Макбуки оснащені процесорами, особисто розробленими компанією Apple. Висока швидкість роботи та ефективне управління енергоспоживанням – головні переваги гаджетів.

MacBook Pro повністю інтегруються з іншими пристроями Apple, такими як iPhone та iPad, що гарантує безпроблемну синхронізацію даних та зручність у використанні. Ноутбуки працюють на операційній системі macOS, яка насичена різними фішками, відрізняється високою безпекою та зручністю використання.

Компактні розміри та тривалий час автономної роботи роблять їх зручними для використання у поїздках чи подорожах. Пристрої мають внутрішню пам'ять, яка за потреби користувача може бути розширена до 8 ТБ, тоді як у MacBook Air максимальна пам'ять до 2 ТБ. Важливим рішенням була і поява Touch ID.

Це основні переваги девайса, придбати який ви можете в магазині Grokholsky.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |