misto.zp.ua

Аліна Копоть

Слухові апарати Аліни почали працювати з перебоями. Дівчині потрібно купити нові, вартість яких - 62 тисячі гривень.

Аліна Копоть

Аліна Копоть, 06.09.2007 року народження

Діагноз: двобічна сенсоневральна приглухуватість ІІІ-ІV ступеню.

Новини про лікування

Рахунок

Довідка

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Життя Аліни тримається на двох китах. Перша опора — це мама, яка оберігає та допомагає. Друга — слухові апарати, які з’єднують дівчинку з навколишнім світом.

В два рочки Аліні поставили діагноз «сенсоневральна приглухуватість» та наділи перші слухові апарати. Згодом додався ще один діагноз, пов’язаний з розладами психіки та поведінки. Дівчина розвивається у своєму темпі, по-своєму розуміє навколишній світ та може вимовляти лише окремі слова.

Зараз Аліні п’ятнадцять. Вона навчається у школі для дітей з вадами слуху, і тричі на тиждень до неї додому приходить її вчителька. Аліна старанно виконує завдання та вміє писати. Також гарно малює, любить складати пазли та слухати музику.

 

Аліна Копоть

 

Аліна добре знає, що тільки зі слуховими апаратами її всесвіт стає насправді живим. Вранці вона одразу показує мамі на апарати та просить їх надіти. А коли на огляді у лікаря-сурдолога їх треба знімати — в очах з’являються жах та розгубленість. Бо слухові апарати для Аліни – це чути та розуміти маму, вчительку та оточуючих. Це відчуття стабільності та безпеки, повноцінний зв’язок зі світом.

Слуховим апаратам Аліни вже більше шести років, кілька разів вони були в ремонті, та зараз знову працюють з перебоями. Отже прийшов час купити нові, вартість яких — 62 060 гривень. Для маленької родини, де є тільки мама та Аліна, ця сума фантастична. Друзі, просимо вашої допомоги для купівлі слухових апаратів. Допоможіть Аліні не втратити зв’язок з навколишнім світом, не втратити почуття захищеності та повноцінного життя.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в