misto.zp.ua

Серед білого дня у Мелітополі окупанти викрали двох дівчат

 

У Мелітополі російські військові продовжують терор проти цивільного населення

Черговий разючий випадок трапився в Мелітополі сьогодні, 13 травня. Прямо на вулиці окупанти затримали кількох дівчат, двох — вивезли у невідомому напрямку.

У Мелітополі щодня викрадають місцевих мешканців. Зазвичай окупанти цікавляться чоловіками призовного віку, але цього разу вдалися до застосування сили до молодих жінок. Однією з них була Тетяна Кумок, яку вже разом з родиною (її батько відомий видавець Михайло Кумок) викрадали окупанти. Ця мешканка Мелітополя активно розповідає в соціальних мережах та ЗМІ, як живе окуповане місто, і допомагає в гуманітарному фонді «Підтримка Мелітополя».

Про інцидент, який стався о 15 годині на проспекті Богдана Хмельницького на вході до центрального парку, Тетяна Кумок повідомила на своїй сторінці у Фейсбук. За словами містянки, до неї з двома подругами підійшли шестеро озброєних чоловіків і затягли їх до автомобілів.

— Подруг посадили в білий джип з буквою «Z». Мене в чорний легковик. Потім військовий, керуючий операцією, заглянув до машини і сказав: «Цю викиньте, з нею вже говорили», — пише Тетяна і зазначає, що вона вже знаходиться вдома. Проте в неї в черговий раз відібрали мобільний телефон.

Тетяна відзначає, що ситуація, в яку вона потрапила, в черговий раз доводить, наскільки небезпечно зараз жити в Мелітополі. Вона підкреслила, що жертвою військових може стати будь-хто, але в першу чергу під удар потрапляють активні містяни, які не замовчують реалії міста.

— Вважаю, що мета захоплення – налякати мене та заборонити писати правду про те, що відбувається, — наголошує Тетяна Кумок. — Розповіли гордо про те, що в Херсоні блогера вбили, а мене поки що не будуть, але «ще раз поговорити прийдуть». Вважаю, це акція не спланована, а особиста ініціатива рядового військового, який побачив знайому нелюбиму особу і вирішив вислужитися у такий звірячий спосіб. 

Кристина РЕШЕТНИК 


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |