misto.zp.ua

Запобігання і протидія корупції в Україні

Запобігання і протидія корупції в Україні

як змінювати систему та досягати результату.

Цій темі була присвячена конференція, яка днями відбулася на Запорізькій АЕС.

9 та 10 грудня в культурно-діловому центрі ВП «Запорізька АЕС» відбулася конференція на тему: «Запобігання і протидія корупції в Україні: як змінювати систему та досягати результату» за участю голови Секретаріату Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу UNIC Гаяне Каракашян, представника Ради бізнес-омбудсмена Олексія Співака, експерта проекту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» Романа Гекалюка, фахівців ДП «НАЕК «Енергоатом», представників українських компаній, науковців вищих навчальних закладів, ділових партнерів ДП «НАЕК «Енергоатом».

Протягом двох днів учасники конференції заслухали ряд доповідей, зокрема – «Практичні інструменти запровадження антикорупційного комплаєнсу у виробничій компанії», «Використання відкритих джерел та програмних продуктів при виявленні корупції», «Викривачі у запобіганні корупції. Новели в антикорупційному законодавстві», «Міжнародний досвід боротьби з корупцією» та інші.

Також в рамках конференції відбулася робоча нарада з начальниками відділів та уповноваженими особами із запобігання і протидії корупції відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом».
За словами директора із запобігання і протидії корупції – радника президента НАЕК «Енергоатом» Олега Поліщука, проведення заходу у форматі конференції корисне та продуктивне, тому що всы учасники під час дискусії мали можливість обмінятися власним досвідом, отримати певні знання і корисну інформацію, акцентувати увагу на актуальних питаннях у сфері протидії корупції.

– Найактуальніша тема – питання декларування, тому що це перше, що мають зробити посадові особи з 1 січня наступного року. Ми повинні навчити, розказати, проінформувати, як слід діяти. Друга актуальна тема – це тема викривачів. Даний напрямок колосально змінюється, тому потрібно бути обізнаним у цьому питанні, – зазначив Олег Поліщук.

Впроваджуючи стандарти комплаєнс політики та корпоративної етики, Енергоатом має на меті стати найбільш інноваційною і конкурентоспроможною компанією з виробництва електроенергії в Європі, з найвищими стандартами прозорості та відповідальності перед суспільством, сформувати нульову толерантність до корупції, як в Компанії, так і у повсякденному житті кожного працівника атомно-енергетичної галузі.

– «Енергоатом» – флагман в антикорупційній роботі серед усіх державних підприємств. Компанія першою підписала меморандум з UNIC та свого часу першою затвердила антикорупційну програму, яка, до того ж, була багато в чому зразковою, – підкреслив Роман Гекалюк, експерт проекту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!»


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в