misto.zp.ua

У Пенсійного фонду з’явився веб-портал

У Пенсійного фонду з'явився веб-портал

 

 

Веб-портал Пенсійного фонду portal.pfu.gov.ua надає можливість швидкого отримання різнопланової інформації.
Застрахована особа (працівник), яка зареєстрована на порталі, може отримувати щомісяця на свою електронну скриньку дані з системи персоніфікованого обліку: які роботодавці подавали звіт за цю особу, які суми зарплати були нараховані, які суми внеску перераховані з цієї зарплати, скільки днів для стажу зараховано в результаті сплати, тощо. Також вказується спеціальний стаж (за наявності). Все це дає можливість контролювати свої дані для страхових виплат.

Страхувальники (роботодавці), які зареєстровані на порталі, можуть отримувати виписки з даними про стан розрахунків, контролювати надходження коштів, звітів щодо сум нарахованого єдиного внеску та виникнення заборгованості з його сплати.

Пенсіонери – користувачі порталу – мають змогу, не виходячи з дому, отримати відомості з власної пенсійної справи.

Щоб скористатися можливостями веб-порталу, достатньо лише одного разу завітати до управління фонду за місцем проживання для реєстрації. Детальніше про правила користування Веб-порталом електронних послуг та порядок реєстрації на ньому можна дізнатись безпосередньо на веб-порталі або в управліннях Пенсійного фонду України в Запорізькій області за адресами:

м. Енергодар – вул. Українська, 4 а, офіс 2; м. Кам’янка-Дніпровська – вул. Гоголя, 1; с. Велика Білозерка – вул. Центральна, 92.

Телефонна гаряча лінія: відділення в Енергодарі – (06139) 6-36-80; відділ адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації – (06139) 6-22-79; відділення у Кам’янці-Дніпровській – (06138) 2-18-15; відділення у Великій Білозерці – (06156) 2-06-33.

Енергодарське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в