misto.zp.ua

Старт опалювального сезону наразі знаходиться під загрозою

Старт опалювального сезону наразі знаходиться під загрозою

Минулого року, одразу після того як компанія «Місто для людей Енергодар» почала обслуговувати житловий фонд міста, першочерговим завданням стала підготовка до опалювального періоду.

Тепло у житлових будинках з’явилося вчасно, за винятком двох тижнів, впродовж яких спеціалістами компанії проводилось налаштування системи та усунення виявлених дефектів у інженерних мережах.

Нині у фокусі – підготовка до опалювального сезону 2018-2019, оскільки від цього процесу залежить вчасність подачі теплоносія у помешкання енергодарців.

Наразі працівники керуючої компанії продовжують проводити обстеження будинків міста в рамках підготовки житлового фонду до опалювального сезону 2019-2020. Фахівці виявляють несправності та за результатами обстеження проводять необхідні заходи з їхнього усунення, зокрема, роботи з поточного ремонту інженерних мереж.

Наприклад, ряд несправностей нещодавно було виявлено у будинку № 22 по проспекту Будівельників. Тут вже до кінця тижня спеціалісти керуючої компанії планують замінити 30 метрів погонних трубопроводу центрального опалення та гарячого водопостачання. Рівень сплати комунальних послуг мешканцями вказаного будинку дозволяє провести ці роботи. Однак слід зазначити, що в Енергодарі таких адрес небагато.
Велика кількість запланованих масштабних робіт ще не виконана, оскільки поточний ремонт – накопичувальна стаття тарифу, а коштів на рахунках будинків на ці потреби не вистачає.

Тож звертаємо увагу жителів Енергодара, що якщо ситуація з рівнем оплати послуг, який на сьогоднішній день складає лише близько 30%, не зміниться, компанія не може гарантувати вчасний та безперебійний старт опалювального сезону.

 Прес-служба керуючої компанії «Місто для людей Енергодар» 


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в