misto.zp.ua

На засіданні виконкому збільшили фінансування на оздоровлення дітей, дозволили зпилити дерева і знайшли заняття для безробітних

На засіданні виконкому збільшили фінансування на оздоровлення дітей, дозволили зпилити дерева і знайшли заняття для безробітних

18 жовтня під головуванням міського голови Павла Музики відбулося чергове засідання виконавчого комітету Енергодарської міської ради.

Було погоджено зміни до Комплексної міської програми підтримки дітей, молоді, сім’ї та гендерного паритету на 2016-2019 роки. Так, пропонується збільшити фінансування програми у наступному році на суму 262 561 гривень. Зокрема, ці кошти буде направлено проведення заходів з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, придбання медичних препаратів для надання першої допомоги під час перевезення дітей даної категорії на екскурсії або до дитячих закладів оздоровлення, організацію екскурсійних подорожей для дітей з багатодітних сімей, а також перевезення призовників міста на обласний збірний пункт.
Також рішенням виконавчого комітету погоджено проект Програми організації оплачуваних громадських робіт у місті Енергодарі на 2019 рік. Це дозволить вирішити питання тимчасової зайнятості осіб, які не мають роботи, шляхом залучення їх до оплачуваних громадських робіт. Станом на початок вересня на обліку в Енергодарській міській філії Запорізького обласного центру зайнятості перебувало 416 безробітних, які потребують допомоги у працевлаштуванні. З них 266 осіб одержують допомогу по безробіттю, середньомісячний розмір якої — 2527 грн.
Крім того, було надано дозвіл на видалення 71 дерева, розташованого на міському кладовищі, двох дерев на території скверу на вул. Курчатова, трьох дерев біля житлового будинку №17 на вул. Молодіжній, одного дерева на придорожньому газоні на пр. Будівельників та одного — на придорожньому газоні на вул. Придніпровській.

За інформацією з сайту Енергодарської міської ради


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в