misto.zp.ua

На дорогах області триває ремонт

На дорогах області триває ремонт

На автодорогах загального користування місцевого значення продовжуються роботи з ремонту покриття  та експлуатаційного утримання.

Як наголосили в Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, особлива увага приділена ремонту ділянок доріг із найбільшою інтенсивністю руху транспорту з урахуванням напрямків руху шкільних автобусів, місць розташування закладів освіти та охорони здоров’я, а також ремонту ділянок доріг, по яких місцеві громади прийняли рішення про співфінансування ремонтних робіт.

Виконано так роботи з поточного середнього ремонту покриття:

  • У Запорізькому районі  на автодорозі Запоріжжя-Біленьке протяжністю 10,4 км;
  • Великобілозерському районі на автодорозі Велика Білозерка – Верхній Рогачик протяжністю 0,5 км;
  • Приморському районі на автодорозі Болгарка – Новоолексіївка – Орлівка – Ботієве протяжністю 1,7 км у селі В’ячеславка;
  • Приазовському районі на автодорозі Строганівка — хлібоприймальний пункт на ділянці протяжністю 3,7 км;
  • Веселівському районі на автодорозі Новоуспенівка – Братолюбівка — /Т-08-05/ на ділянці протяжністю 1,85 км у с. Братолюбівка.

Крім цього, продовжуються роботи  з поточного середнього ремонту в Якимівському районі на дорозі Якимівка – Новоданилівка – Тарійське – Петрівка на ділянці протяжністю 1,95 км. Виконано влаштування вирівнюючого шару на загальній площі 14 350 м² (100% від плану) та влаштування вехнього шару на загальній площі 3 509 м² (25% від плану).

Також виконано роботи з ремонту дорожнього покриття автомобільних доріг загального  користування місцевого значення за рахунок коштів на експлуатаційне утримання на загальній площі 201 752 м².

Аварійні роботи з ремонту дорожнього покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю суцільними ділянками виконано на загальній площі 84898  м².

Ліквідовано ямковість пневмоструменевим методом на загальній  площі  80 016 м², виконано ямковий ремонт асфальтобетонною сумішшю на загальній площі   36 838 м².

За минулий тиждень відремонтовано за рахунок експлуатаційного утримання дорожнє покриття місцевої мережі на площі 10 490 м².

Тривають роботи з планування узбіч для забезпечення водовідводу з покриття дороги, з покосу трав на узбіччях доріг механізованим та ручним способом.

Для покращення стану безпеки дорожнього руху проводяться роботи з установлення та заміни дорожніх знаків, у першу чергу, на аварійно небезпечних ділянках доріг та на підходах до залізничних переїздів.

Розпочато роботи з ремонту деформаційних швів на шляхопроводі автодороги С080513 /Н-15/ — Вільнянськ — /Н-15/.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в