misto.zp.ua

Енергодар отримав додатково 1 мільйон гривень на реалізацію програми «Доступні ліки»

Енергодар отримав додатково 1 мільйон гривень на реалізацію програми

У липні поточного року Міністерство охорони здоров’я України затвердило новий реєстр препаратів, що беруть участь в урядовій програмі “Доступні ліки”. За даною програмою пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, діабетом ІІ типу та бронхіальною астмою можуть отримати ліки безкоштовно або із незначною доплатою.

До оновленого реєстру ліків увійшло 199 препаратів 43 виробників, з яких 21 — виробники країн ЄС, 17 – України, 4 – Індії, 1 – Ізраїлю. У новому реєстрі стало на 33 позиції більше ліків для пацієнтів, які хворіють на серцево-судинні захворювання, 5 – на діабет ІІ типу, 4 – бронхіальну астму.

На реалізацію програми “Доступні ліки” у 2017 році Уряд виділив додатково 250 мільйонів гривень, з яких до Енергодара надійшов 1 мільйон. Це дало змогу значно збільшити обсяги місячних асигнувань для тих аптек, які активно працюють у проекті, а саме: мережи аптек ДП ДАК «Ліки України» Аптека №5, ПАТ «Аптеки Запоріжжя» — «Народна аптека», ТОВ “І.К.ВЕЛ” Аптека “ОПТ ТОРГ”.

Станом на 01 вересня 2017 року до участі у програмі долучилось 12 аптечних закладів міста. Підвищення місячних обсягів дозволить покращити обслуговування пацієнтів та забезпечити енергодарців необхідними ліками.

Для участі в програмі пацієнтам потрібно звернутися до лікаря, який видасть рецепт із зазначенням діючої речовини, прийти до аптеки, яка бере участь у програмі, та отримати необхідні ліки.

Урядова програма “Доступні ліки” діє в Україні з квітня 2017 року. За цей час пацієнти отримали ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми на понад 126 млн. грн. бюджетних коштів.

Відділ інформації ЕМР


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в