misto.zp.ua

Біля міста Запорізької області знищені гелікоптери, багато техніки, склад БК і окупанти

 

На Запорізькому напрямку лінія фронту та характер бойових дій без змін

Як повідомляє військовий кореспондент Богдан Мірошніков, ворог продовжує укріплювати лінію оборони у напрямку Мелітополя.

«Після бавовни у Бердянську було вирішено посилити ділянку додатковими засобами ППО шляхом зняття їх з інших напрямків. Тобто — в інших місцях буде легше долати ворожу ППО. Лінія фронту та характер бойових дій без змін», — написав військкор.

За минулі дві  доби захисники України зробили «200-ми” 650 окупантів. Частина з них знайшла свою смерть на теренах Запорізької області.

У своєму неповторному стилі про втрати ворога 8 грудня у черговому вечірньому випуску «Жмурінформбюро» тренер-інструктор Національної поліції України, кіборг Кирило Недря.

«Запоріжжя. В цих прекрасних краях вже другу добу поспіль ведеться робота з ландшафтного дизайну в районі аеродрому Бердянська.

Буквально навпомацки палиться зайве і жмуряться нові гєйрої руцкіх билін. Процес йде дуже вдало, бо і вертушок поменшало і БК. Детонацію якого чують ну дуууже добре.

А ще там було чудодіво аналогавнєт панцирі, які захищали мірная нєба. Ну і звістно ж жмурки Саме собою, за офіційною версією все за….ь. От тільки всі машини швидкої та пожежні, не вилазять відтіля. Так шо — в добрий путь!

В Більмаку й…..а жмурхата, де по традиції було вибухонебезпечне і не вогнетривке.  Результат — з півтора десятка жмурків з хрусткою скоринкою.

В районі Полог знову не встигли побачити світ частічномогілізованиє. Ну і в районі Кам’янки люді гіблі за мєтал.  Точніше в мєталє», — написав Кирило Недря.

А 9 грудня Кирило Недря додав: «На Запоріжжі сьогодні у чергове місили звірят в районі аеродрому в Бердянську. Вдало. Окрім того, коло Полог було теж зажмурено трохи. Ну а в районі Кам’янки трохи заліза».

За інформацією полковника Анатолія Штефана,  на аеродромі Бердянська, де два дні поспіль лунають вибухи, знищено 2 бойових гелікоптери; склад боєприпасів; близько 30 одиниць озброєння та військової техніки; близько 50 рашистів склали безповоротні та санітарні втрати.

 Ирина ЕГОРОВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в