misto.zp.ua

Speed dating: швидко, сучасно, ефективно

Speed dating: швидко, сучасно, ефективно 28 березня в одному з кафе Запоріжжя відбулась вечірка «Швидкі побачення». Це явище зародилося в Беверлі Хілз, де пройшла перша вечірка подібного формату, а сьогодні набирає обертів в Україні. Про переваги та недоліки подібного способу знайомства можу розповісти докладно, адже була присутня на цьому заході в якості учасника.

Трохи історії.

Формат Speed dating у 1998 році вигадав Раввін Яков Дево з Лос-Анджелоса. Створив він його для того, щоб допомогти людям, які прагнуть знайти одне одного. В Лондоні зустрічі проходять з аншлагом, а в США speed dating перетворився на модний тренд: на вечірки приходять навіть відомі особистості.

Для тих, хто не знає, як проходить Speed dating.

Збирається певна кількість людей, які прагнуть  поспілкуватися. Кількість хлопців та дівчат має бути однаковою. Вік необмежений, однак організатор, формуючи групу, має врахувати інтереси та вподобання учасників. Як все відбувається? Дівчата сидять за столами, а хлопці кожні сім хвилин переходять від одного стола до іншого. За ці сім хвилин абсолютно незнайомі люди мають поспілкуватися та скласти враження один про одного, які записуються у спеціальну анкету. Таким чином за короткий проміжок часу людина знайомиться з кількома різними представниками протилежної статі. В моєму випадку – з хлопцями.

Психологи  вважають, що сім хвилин – ідеальний час для того, щоб зрозуміти, підходить тобі людина чи ні. Хоча атмосфера тепла та дружня, відчуваєш якесь занепокоєння. Дуже дивно почати спілкуватися з незнайомцем в штучних умовах. Зовсім іншим є знайомство на вулиці. Воно виглядає більш природним через свою випадковість. Проте навіть сфабриковані умови для знайомства мають свої плюси. На переконання організатора вечірки, Людмили Палько, такий захід є більш плідним для тих, хто цілеспрямовано йде за спілкуванням. Не важливо, які за цим стоять плани. Люда відзначила, що багато людей приходить просто розбавити сіру буденність чимось живим та незвичайним. Один з учасників, з яким я спілкувалася, теж підтвердив цю думку. «Я вважаю, що людині варто пробувати щось нове. Якщо тобі дають шанс – бери його. Завжди говори «Так!».  Хтось приходить розширити свої особисті контакти, а хтось – побороти власні комунікативні проблеми.

До речі, Speed dating звів разом дві пари. «І це – тільки ті, про кого я точно знаю, що вони разом», - поділилась Людмила. До плюсів експрес-знаймоств Люда відносить те, що людина усвідомлено йде спілкуватись, вона до цього готується. До того ж, це не клуб, де вам можуть зробити непристойну пропозицію (чого гріха ховати) на один раз або напоїти та обікрасти. Тут ви повністю в небезпеці, нічого розпусного. Тільки тепле спілкування у затишній компанії.

Вірогідність познайомитися з нечемними людьми зводиться до мінімуму: учасники проходять жорсткий фейс-контроль при наборі в групи. Тож навіть якщо ви не знайдете собі пару, година приємного спілкування вам гарантована.

Дар’я ДУЙЛОВСЬКА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

Таня | 12.05 2019 в 19:47
"Тут ви повністю в небезпеці, нічого розпусного. Тільки тепле спілкування у затишній компанії".???????

Тимур | 28.07 2012 в 17:15
Speed Dating. Быстрые свидания в Запорожье! 3 августа наша группа проводит "Быстрые свидания"! Запись в личку (к админам)! Цена 30грн!

Дмитро | 24.08 2010 в 03:57
Мені теж довелося приймати участь в експрес вечірці. Де я познайомився з майбутньою дівчиною. Але нещодавно ми розлучились. Думаю ще раз спробувати долю. Як для ділової, сучасної людини - це найзручніший спосіб знайти людину для серйозних відносин. До речі, інформація про розклад вечірок є на сайті sd.zp.ua . Дівчата! приєднуйтесь!

Дмитро | 24.08 2010 в 03:56
Мені теж довелося приймати участь в експрес вечірці. Де я познайомився з майбутньою дівчиною. Але нещодавно ми розлучились. Думаю ще раз спробувати долю. Як для ділової, сучасної людини - це найзручніший спосіб знайти людину для серйозних відносин. До речі, інформація про розклад вечірок є на сайті sd.zp.ua . Дівчата! приєднуйтесь!

Дмитро | 24.08 2010 в 03:56
Мені теж довелося приймати участь в експрес вечірці. Де я познайомився з майбутньою дівчиною. Але нещодавно ми розлучились. Думаю ще раз спробувати долю. Як для ділової, сучасної людини - це найзручніший спосіб знайти людину для серйозних відносин. До речі, інформація про розклад вечірок є на сайті . Дівчата! приєднуйтесь!

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |