misto.zp.ua

Щомісяця запорізькі платники перераховують 16 мільйонів гривень військового збору

З початку адміністрування військового збору від платників Запорізької області надійшов майже 59 мільйонів гривень. Зокрема, за листопад запоріжці спрямували на потреби Української армії 16,4 мільйона гривень. Про це повідомив начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області Олексій Кавилін.

– У цілому щомісячний внесок від запоріжців у вигляді військового збору складає щонайменше 16 мільйонів гривень. Найбільшими платниками цього платежу є підприємства та установи бюджетної сфери, а також представники атомної енергетики, добувної, металургійної промисловості і залізничної галузі. У регіоні спостерігаються стабільні надходження податку на підтримку армії. Це не тільки дає змогу прогнозувати сплату цього збору на найближчу перспективу, а й бути упевненими, що у цей непростий для країни час сплачені кошти підуть на зміцнення оборони держави, – зазначив Олексій Кавилін.

Нагадаємо, військовим збором, ставка якого складає 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування, обкладаються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв'язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею та ін.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |