misto.zp.ua

“Місто для людей”: підсумки роботи за рік у Дніпрорудному

“Місто для людей”: підсумки роботи за рік у Дніпрорудному

Рік майже минув, отже можна підбити підсумки роботи: які задачі реалізовані, над чим необхідно працювати. Головне питання – як запланувати наступний рік, щоб він був продуктивним, наповнений новими, цікавими ідеями та проектами? Керуюча компанія “Місто для людей” готова звітувати перед клієнтами та поділитися своїми планами на 2020 рік.

Слайд1  Слайд2  Слайд3

2019 рік: поточні ремонти, інвестиційні програми

На сьогоднішній день керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує 64 багатоквартирні будинки міста загальною площею близько 330 тисяч м2 житлового фонду.

В рамках затвердженого тарифу ми виконуємо повний спектр робіт з обслуговування внутрішньобудинкових мереж трубопроводу холодного водопостачання та каналізації, виконуємо прибирання прибудинкової території в багатоквартирних будинків. Своєчасно проводиться дератизація та дезінсекція, поточний ремонт конструктивних елементів будинків і внутрішньобудинкових мереж. 

За підсумками роботи керуючої компанії за 2019 рік є реальні результати. Фахівці керуючої компанії відремонтували більше 2556 м2  покрівлі та 316 м/п міжпанельних швів, замінили понад  853 м/п  інженерних мереж трубопроводів холодного водопостачання і 189 м/п водовідведення. Встановлено 160 одиниць нової запірної арматури. В рамках проведення антивандальних заходів встановлено 73 замки на двері в підвальні приміщення та на горища. 

Протягом року тривала реалізація інвестиційної програми зі встановлення економних LED-світильників для освітлення місць загального користування. Загалом у багатоквартирних будинках Дніпрорудного встановлено 1000 світильників.

До офісу керуючої компанії звернулись сотні клієнтів, спеціалістами служби звернень пропрацьовано 100 звернень мешканців. До цілодобового колл-центру керуючої компанії надійшло 6503 заявки, з них - 1395 аварійні (з регламентом виконання 2 години), виконані на 100%. Загальний відсоток виконання заявок склав 98%.

Плани на 2020 рік

Третій рік роботи компанії дуже важливий, адже ми повністю змінюємо підхід. В першу чергу – у своїй роботі. Ми вибудовуємо системну роботу, щоб виростити бренд та лояльність наших клієнтів. Задача № 1 – бути доступними для споживачів послуг та їхніх потреб. Що ми для цього робимо:

-           Змінюємо форму управління. «Місто для людей» - це група компаній, які працюють у 8 містах України. Раніше кожна компанія працювала автономно. Але тепер робота кожного відділу чітко контролюється центральним офісом і особисто генеральним директором групи компаній.

-           Підвищуємо кваліфікацію кадрів. Ми впроваджуємо новий підхід у роботі менеджерів з домоуправління. Компанії необхідні менеджери, які звикли чути клієнта та його потреби.

-           Налагоджуємо комунікацію з клієнтами. Завдяки соціальним мережам ми зможемо підвищити ефективність виконання завдань і завдяки зворотному зв’язку  від клієнта зрозуміти, де в нас неправильно функціонує структура.

-           Намагаємось переформатувати уявлення населення щодо комунальних послуг. Не всі клієнти розуміють різницю між «ЖЕКами» та керуючою компанією. Дуже часто люди чекають проведення робіт, у той же час не сплачуючи послугу управління. Однак, компанія – не ЖЕК, ми не маємо можливості отримати додаткові кошти, дотації на проведення робіт. Всі поточні ремонти на будинках виконуються за рахунок накопичувальної статті «поточний ремонт», яка закладена у тарифі. Також ми маємо договірні та законодавчі обмеження об’єму робіт, тому не можемо виконувати роботи капітального характеру. Однак, уклавши індивідуальний договір на обслуговування, ми готові йти на домовленості з мешканцями, і планувати ті роботи, яких потребують клієнти. 

-           Поточний ремонт та інвестиційні програми. Ми вже встановили більше близько тисячі економічних LED-світильників у місцях загального користування. Енергоефективність – на це спрямовані наші інвестиційні програми, і ми продовжимо виконувати ці заходи. Основний об’єм роботи – це поточні ремонти, які ми плануємо згідно заявок до нашого колл-центру та звернень до офісу керуючої компанії. 

Тож ми готові до нових звершень у Новому році. Ми завжди відкриті до взаємодії. Якщо у вас залишились невирішені питання – вже працює форма зворотнього зв’язку, де ви можете залишити свій відгук тут.

 

Місто для людей Дніпрорудне


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в