misto.zp.ua

Хантера Байдена визнали винним у незаконному володінні зброєю. Синові президента США загрожує до 25 років

Хантера Байдена визнали винним у незаконному володінні зброєю. Синові президента США загрожує до 25 років  

Суд присяжних у місті Вілмінгтон (штат Делавер) виніс вердикт у справі стосовно сина президента США Джо Байдена Хантера і визнав його винним за трьома пунктами звинувачення у незаконному володінні зброєю. Суддя окружного суду США Меріеллен Норейка оголосить вирок протягом 120 днів.

Як повідомляє Associated Press, на винесення вердикту присяжним знадобилося три години.
 

Хантера Байдена визнано винним за всіма пунктами звинувачення

Відомо, що в 2018 році син Джо Байдена купив револьвер Colt Cobra 38 Special, збрехаючи в анкеті, що не вживає наркотики, хоча насправді з 2015 по 2019 рік відчував наркотичну залежність, про що писав у власних мемуарах. Ще два пункти звинувачення пов'язані з передачею неправдивої інформації продавцю зброї та реєструючим органам.
 
На судових слуханнях підсудний заявляв про свою невинність, а його адвокати уточнювали, що перед покупкою зброї їхній підзахисний пройшов курс реабілітації. За даними телеканалу CNN, Хантеру Байдену може загрожувати до 25 років ув'язнення та штраф у розмірі до 750 тисяч доларів. Однак, найімовірніше, він отримає менш суворе покарання, оскільки скоїв злочин уперше.
 
Після оголошення вердикту Байден-молодший обійняв і подякував адвокатам, посміхнувся своїм родичам, поцілував дружину Меліссу, а потім вийшов із зали. Він відмовився спілкуватися з журналістами і разом із дружиною та першою леді США Джилл Байден поїхав на позашляховику.
 
Пізніше він все ж таки прокоментував рішення присяжних засідателів, подякувавши своїм близьким. «Сьогодні я більше вдячний за любов і підтримку, яку випробував минулого тижня від Меліси, моєї родини, моїх друзів та оточення, ніж розчарований результатом. Одужання можливе через Божу милість, і мені пощастило відчувати цей дар щодня», — зазначив Хантер.
 

Президент США прокоментував обвинувальний вердикт синові

Джо Байден заявив, що пишається сином, незважаючи на винесений йому обвинувальний вердикт.
 
"Як я сказав минулого тижня, я президент, але я також тато. Джилл і я любимо нашого сина і дуже пишаємося тим чоловіком, яким він є сьогодні", - заявив Джо Байден. 
 
Він додав, що ухвалить результат цієї справи і поважатиме судовий процес. «Джіл і я завжди будемо поряд з Хантером та іншими членами нашої родини, своєю любов'ю та підтримкою. Ніщо і ніколи цього не змінить», - сказав американський лідер.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
ПОЗИЦІЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |