misto.zp.ua

DPA: концерн KNDS не постачатиме Києву зброю і заповнить арсенали НАТО

DPA: концерн KNDS не постачатиме Києву зброю і заповнить арсенали НАТО 

Франко-німецький оборонний концерн (що включає кілька збройових компаній) KNDS зробив оголошення, в якому відмовився постачати боєприпаси та зброю Києву. Замість допомоги Україні підприємство почне заповнювати арсенали НАТО, заявив директор фірми Ральф Кетцель, керуючий агентству DPA.

 
Зазначається, що підприємство не в змозі постачати Збройним силам України (ЗСУ) необхідний обсяг боєприпасів у найближчому майбутньому, йдеться, зокрема, про артилерійські снаряди калібру 155 мм. У той же час концерну необхідно зосередитися на військових запасах Північноатлантичного альянсу, які сильно виснажені через запити Києва, на їхнє відновлення буде потрібно час.
 
KNDS виробляє зброю, зокрема бойові танки Leopard 2, які Німеччина постачає Києву з 2023 року. Кетцель вважає, що інші європейські компанії змогли за короткий термін забезпечити ЗСУ озброєнням.
 
Європейське підприємство пообіцяло повернутися до виготовлення снарядів та техніки для ЗСУ пізніше, якщо цього ще буде потреба.
 
Раніше стало відомо, що уряд Японії укласти з Україною угоду терміном на 10 років про підтримку в низці областей. У рамках нього країна має намір надати «нелетальне» обладнання та матеріали, допомогу у розвідці, а також у лікуванні українських солдатів.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
ПОЗИЦІЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |