misto.zp.ua

Божевільний російський генерал звинувачує Україну в окупації українського ж інтернату

Водночас від російської агресії в Україні загинули вже десятки та евакуйовано тисячі мешканців інтернатів.

Божевільний російський генерал звинувачує Україну в окупації українського ж інтернату

Зруйнований у березні 2022 року росіянами корпус Оскольського ПНІ в Харківській області

Звичайно, важко когось здивувати маренням російських шизофашистів. Але нещодавня заява вражаюча.

диво в погонах

 

Виявляється, при міністерстві оборони Росії є якийсь гуманітарний штаб. Очолює його ось це диво в погонах на ім'я "генерал мизинцев". І ось нещодавно "воно" заявило, "що українські націоналісти окупували психоневрологічний інтернат у Слов'янську". Ну це не шиза?

Я відвідував цей інтернат у 2014, і тоді "завдяки" шизофашистам тут мешкало вдвічі більше вихованців. Наразі шизоїд з фото та йому подібні розв'язали війну та змусили тисячі людей з інвалідністю покинути місця, де вони жили десятиліттями. І зараз люди з психоневрологічними порушеннями, ДЦП, синдромом Дауна і просто люди похилого віку з будинків для літніх людей живуть в евакуації в переповнених у 2-3 рази установах. Десятки психоневрологічних інтернатів України в російській окупації (у Запорізькій області це 4 інтернати) вже понад 3 місяці мають величезні проблеми з поставками ліків та продуктів, без зв'язку, вихованці не мають можливості спілкуватися зі своїми родичами тощо.

В інтернаті Бородянці під Києвом кілька тижнів господарювали чеченці, а 12 вихованців померло від холоду та голоду. Насамкінець "асвабадітелі" розписали своїми фекаліями стіни будівлі.

Наприкінці публікації "генерал мизинцев" нарікає на те, що ООН, ВООЗ, Червоний хрест та світова спільнота не реагують на заяви росії про порушення та не можуть переконати Київ "вжити дієвих заходів щодо недопущення використання збройними формуваннями України об'єктів цивільної інфраструктури у військових цілях".


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в