misto.zp.ua

“Місто для людей” в Дніпрорудному: Топ-5 будинків-боржників

“Місто для людей” в Дніпрорудному: Топ-5 будинків-боржників

Управління багатоквартирним будинком - процес непростий та багатозадачний. “Місто для людей “ у Дніпрорудному надає повний спектр послуг від прибирання прибудинкової території, до технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Якість та оперативність надання послуг - такі пріоритети у роботі компанії. Одна з головних задач, яка сьогодні постає перед компанією - проведення поточного ремонту житлового фонду. Однак, ця задача не завжди виконується вчасно. І головна причина - дебіторська заборгованість.

Не секрет, що житловий фонд потребує проведення капітальних ремонтів інженерних мереж і конструктивних елементів. Такі роботи у багатоквартирному будинку мають виконуватись раз на 25 років. Однак, не лише в Дніпрорудному, а й у інших містах України ця вимога виконується частково, або не виконувалась взагалі. Мешканці роками очікують проведення робіт, поки будинки продовжують безнадійно руйнуватися. Вирішити нагальні питання будинку можна шляхом провдення поточних ремонтів, які є однією зі статей послуги управління.  

Однак, навіть якщо ви сумлінно сплачуєте з послугу, проведення необхідних робіт може зайняти час. Багатоквартирний будинок - спільне майно кожного мешканця, а отже кожен має виконувати свої зобов'язання по сплаті вчасно. Якщо за часів “ЖЕКів” заборгованість будинків покривалась дотаціями з міського бюджету, то керуючі компанії не мають таких можливостей. Заборгованість на багатоквартирних будинках призводить до затримок у проведенні поточних ремонтів, не дозволяє виконувати їх у потрібних об’ємах. В гірших випадках – призводить до заборгованості компанії перед постачальником електроенергії. Як наслідок, будинок може залишиться без освітлення місць загального користування, роботи ліфтів, а також роботи підкачуючих насосів.

На жаль, якщо ви сумлінно сплачуєте за послугу, це не означає, що ваш будинок не є боржником. Як приклад, ТОП-5 будинків із найбільшою заборгованістю за послугу управління станом на 1.02.2020:

вул. Героїв праці, 21 - 166 856 грн 74 коп;

вул. Центральна, 33  - 113 794 грн 49 коп;

вул. Героїв праці, 19  - 106 774 грн 5 коп;

вул. Молодіжна, 4 - 102 175 грн 47 коп;

вул. Зелена, 1 - 97 769 грн 21 коп. 

На сьогоднішній день загальна дебіторська заборгованість за багатоквартирними будинками міста Дніпрорудного перед керуючою компанією склада  3 млн. 200 тис. грн. 

Щоб кожен клієнт мав інформацію щодо сплат у будинку і  розумів, з якої причини є затримки у проведенні робіт з поточного ремонту, на офіційному сайті керуючої компанії систематично оновлюється інформація щодо дебіторської заборгованості. 

Крім того, відповідну інформацію можна отримати в офісі керуючої компанії або звернутися у повідомленні на офіційну сторінку “Місто для людей” у соціальній мережі Facebook.

Інформаційна довідка

«Місто для людей» — найбільша керуюча компанія України, яка була створена на основі досвіду європейських управлінців. Зараз МДЛ щодня обслуговує понад 200 000 клієнтів і керує понад 9 мільйонами квадратних метрів житлової площі. Компанія є лідером ринку ЖКГ послуг. Більше інформації за посиланням: https://mdl.com.ua

Місто для людей Дніпрорудне


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в