misto.zp.ua

Запорізькі нацгвардійці та меценати привітали дітей, позбавлених батьківської турботи

Запорізькі нацгвардійці та меценати привітали дітей, позбавлених батьківської турботи

На свята представники 9-го полку оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади Національної гвардії України відвідали «Запорізький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

Капелан частини, настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці на ІКК «Запорозька Січ» отець Віктор Ткач разом з військовослужбовцями полку привітали з новорічними святами дітей у віці від трьох до 15-ти років, які, на жаль, не мають батьківського піклування і особливо потребують уваги у ці святкові дні.

До них приєдналися юні члени громадської організації «Світ очима дітей» разом з керівниками Анною Булах та Вікторією Меренковою.

Після святкової програми гості побували на екскурсії по закладу, який видався їм дуже затишним, – тут присутні турбота і душевна атмосфера. Вразили різні творчі куточки та музей української хати, де дуже багато малюнків та є книга почесних гостей.

Зорганізувати привітання дітлахам, а також знайти меценатів п’ятий рік поспіль військовослужбовцям допомагають учасники громадської платформи «Запорізький медіа-центр». Завдяки благодійникам вдалося придбати солодощі, зібрати подарунки і книги.

Поповненню книжкової колекції сприяли фахівці Запорізької обласної бібліотеки для дітей «Юний читач» на чолі з Ларисою Даниловою.

Педагоги й вихованці Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей вдячні військовим, громадським діячам, бібліотекарям, творчим особистостям з ГО «Світ очима дітей», меценатам Андрію Мірошниченку, Павлу Деркачу, Ларисі Сарган, Олексію Пучкову і Юрію Луценку, для якого підтримка Православної церкви України (ПЦУ) та благодійних проєктів у Запоріжжі стала системною справою.

Зауважимо, що представники ПЦУ у Запоріжжі мріють про створення культурного центру розвитку, який буде мати можливості для сталого втілення соціальних ініціатив.

Наостанок хочетья побажати обласному комунальному закладу більшої уваги від засновника – депутати облради забули виділити кошти на антисептики, і придати їх допомгли ті ж меценати. Та й окремі приміщення не гріх було б оновити. Хай здійсняться у 2021 році ці побажання!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в