misto.zp.ua

Запорізька область – лідер всеукраїнського скрайбінг-фесту

Запорізька область – лідер всеукраїнського скрайбінг-фесту

Підбито підсумки ІІ Всеукраїнського фестивалю скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету», організованого національним телеком-оператором Київстар спільно з Запорізьким інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Скрайбінг-ролики на тему «Моя 3G-сім'я» розповідають про те, які мобільні сервіси можуть стати в нагоді дорослим і дітям. Три учасники, які отримали найвищий рейтинг за результатами оцінок журі та онлайн-голосування, завоювали подарунки для своїх шкіл. Це учениця 10 класу криворізької школи № 51 Ельвіра Маркова (Дніпропетровська область), а також старшокласниці Новобогданівської школи Катерина Козлова та Лоліта Пономаренко (Запорізька область). Загалом з 13 фіналістів та номінантів фестивалю 7 призових місць посіли школярі Запорізької області.

«Ми активно застосовуємо скрайбінг для підготовки презентацій до різних заходів, так що багато дітей вже знають, що це таке. Однак для участі в конкурсах потрібна певна сміливість і цілеспрямованість, тому я дуже рада за своїх учениць, які захотіли зробити роботи і дуже відповідально підійшли до цього. Вони гідні перемоги, і нас, звичайно ж, переповнюють емоції, ми дуже щасливі» - поділилася Людмила Старченко, учитель математики Новобогданівської школи, керівник Катерини і Лоліти.

Фіналісти та номінанти з Запорізької області

Скрайбінг – це нова презентаційна техніка, суть якої – візуалізація ключового змісту швидким малюнком. Обов'язкові складові – текстова озвучка та відеоряд, що виникає паралельно з розповіддю. Що чуємо, те і бачимо – саме завдяки цьому скрайбінг є ефективним методом презентації, а також неординарним способом створення анімаційних роликів.

«Бажання вчителя викладати більше нової та корисної інформації + природне прагнення дітей до творчості = відмінний результат! Я хочу подякувати своїм колегам, які знаходять можливість і час додатково займатися з учнями, допомагають їм вивчати нові техніки та програми, підтримують їх участь у фестивалях і конкурсах. Це величезний внесок у становлення і розвиток наших дітей», – зазначила Ірина Сокол, голова журі, старший викладач кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Цього року в фіналі фестивалю – школярі з Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Додаткові номінації та подарунки стали приємним сюрпризом для тих учасників, які не ввійшли в число фіналістів, проте створили неординарні креативні роботи, що розповідають про переваги швидкісних мобільних технологій. Наприклад, членів журі вразила робота школярки з Тернополя Яни Гуцул, виконана в техніці театру тіней. А пісня, яка прозвучала в історії Михайла Дудченка, одинадцятикласника з Херсонської області, стала чудовим супроводом до кліпу, створеного організаторами фесту з робіт всіх фіналістів.

Нагадаємо, що Всеукраїнський фестиваль скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету» стартував напередодні літніх канікул. Технічним партнером фестивалю виступив бренд бренд Neffos компанії TP-Link. Організатори проекту запропонували учням 5-11 класів разом з викладачами намалювати скрайбінг-ролики про  переваги швидкісного мобільного інтернету.  В результаті 139 школярів з 22 областей України створили 350 хвилин відео про можливості, які відкриває людям 3G.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в