Зірка соцмереж італійська блогерка The Pasta Queen ділиться рецептом простої пасти, яку ви зможете приготувати самостійно. Тут ніжні макарони, з італійським секретом якості, соковиті налиті сонцем томати та ніжна, вершкова буррата.
Блогерка та кулінарка каналів The Pasta Queen Надя Катерина Мунно має 3.7 мільйони підписників у Інстаграмі та з пристрастю розповідає рецепти своїх улюблених італійських страв.
Інгредієнти:
- 3 столові ложки оливкової олії першого віджиму
- 2 зубчики часнику, роздавлені бічною стороною кухарського ножа
- 230 г помідорів черрі
- 225 г жовтих помідорів
- 1 лимон, сік і цедра, розділені
- 12 листків базиліка
- 450 г орекьєте пасти
- Морська сіль, за смаком
- 1 кулька свіжої бурати
Спосіб приготування:
Доведіть велику каструлю з водою до кипіння. У середню сковорідку додайте оливкову олію та часник, поставте на слабкий вогонь (повільний вогонь) і залиште шипіти на 1−2 хвилини. Часник повинен стати дуже ароматним, коли він настоїться в олії.
Додайте помідори, половину лимонного соку і 4−5 листочків базиліка, порваних руками.
Готувати приблизно 5 хвилин або поки помідори не почнуть розм’якшуватись і пускати сік.
Коли вода закипить, посоліть її, щоб вона стала схожою на добре приправлений суп, додайте макарони і варіть приблизно 4 хвилини, або до стану аль денте. Залиште частину води від макаронів, потім злити орекьєту і додати в каструлю з помідорами.
Додайте ще один-два ополоники води і варіть, поки макарони не будуть повністю готові, а соус не стане кремоподібним.
Готову пасту на сковороді прикрасити рештою базиліка, лимонною цедрою та бурратою.
Комментарии:
нет комментариев