misto.zp.ua

Як приготувати салат «Цезар» вдома

Як приготувати салат «Цезар» вдома

Жодне свято не залишається без смачних салатів на святковому столі. Але ера традиційної шуби чи олів’є завершується. Все більше і більше людей віддає перевагу більш легким, але не менш смачним салатам. Одним з таких по праву можна вважати салат цезар. Назва його не має нічого спільного з римським імператором. Автором цієї трави є Цезар Кардіні. А ось прихильників цієї страви можна зустріти по всьому світи. При цьому існує декілька варіантів салату, основним інгредієнтом якого можуть виступати курка, креветки чи навіть лосось. І саме тому, що курка найбільш доступний компонент, то найчастіше готують салат саме з нею.

Потрібні інгредієнти

Приготувати смачний салат вдома може кожен, адже рецепт салату цезар дуже простий. Для приготування вам потрібно:

  • Куряче філе - 400 г;
  • Яйця - 2 шт.;
  • Салат “Айсберг”;
  • Помідори чері - 200 г;
  • Сир пармезан - 100 г;
  • Часник;
  • Білий хліб;
  • Оливкова олія;
  • Сіль;
  • Перець.

Як готувати салат цезар з куркою

  1. Починати краще з приготування сухариків. Для цього потрібно порізати хліб на кубики та поставити у духову шафу на 10-15 хвилин. Щоб сухарики були смачнішими краще перед запіканням полити їх оливковою олією з часником. Але перед цим подрібнений часник з олією відправте у мікрохвильовку на 10 хвилин. Так часник віддасть свій аромат.
  2. Далі треба підсмажити курку. Куряче філе слід нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, додати солі та перцю саме на ваш смак та покласти іх обсмажувати на сковороду. Обсмажувати з двох сторін до повної готовності. Підсмажену курку треба охолодити та нарізати. Шматочки не повинні бути дуже маленькими.
  3. Помити салат “Айсберг”. У домашніх умовах його легко замінити звичайним листям салату. Листя порвати на крупні шматки.
  4. Помідори чері вимити та розрізати навпіл.
  5. Нарізати сир пармезан тонкими шматочками.
  6. Відварити яйця. Краще брати перепелині, але й курячі не зіпсують страву. Після охолодження нарізати яйця.
  7. Змішати всі компоненти у глибокій тарілці. Для ще кращого смаку можна додати обсмажений бекон. Це додасть вашому блюду пікантності та аромату.
  8. Заправити салат соусом. Приготувати його можна самостійно, але краще використати заправку “Цезар” від Торчин. Вона лише підкреслить смак всіх інгредієнтів.

Салат цезар з куркою з легкістю стане прикрасою вашого столу і сподобається усім гостям. Він дуже смачний та поживний, але при цьому не має жодних шкідливих компонентів.

Смачного!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в