misto.zp.ua

Володимир Бандуров: Завдання на 2018 рік – розвиток наших міст та сіл

Володимир Бандуров: Завдання на 2018 рік – розвиток наших міст та сіл

Продовження процесів децентралізаціі, створення обєднаних громад, залучення коштів на реконструкцію соціальних обєктів та інфраструктуру міст і сіл 79-го виборчого округу, підтримка малого й середнього бізнесу, а також поліпшення рівня життя людей – саме такі завдання ставить перед собою народний депутат Володимир Бандуров на 2018 рік.

– У минулому році в країні стартував цілий ряд реформ, які стосуються найголовніших сторін нашого життя. Це реформування освітньої галузі і системи охорони здоров'я, це й пенсійна реформа. Ставлення до них у суспільстві неоднозначне, але в одному сходяться всі – країні потрібні зміни буквально в усіх сферах життя. Я переконаний у тому, що в 2018 році нам необхідно продовжити процес реформування. Люди повинні відчути реальне поліпшення не з виступів політиків з екранів телевізорів, а у своєму повсякденному житті, – вважає народний депутат Володимир Бандуров.

На думку депутата, на рівні всієї країни необхідно терміново створити умови для потужного розвитку малого й середнього бізнесу. Завершити процес утворення сильних громад на місцях, котрі не будуть, як це було раніше, настільки фінансово залежними від Києва. Окрім того, необхідні економічна свобода, введення справедливих і прозорих податків, а також державна підтримка пріоритетних галузей і національного виробника, створення умов для інвестування, державна підтримка сільського господарства. Такі завдання ставлять перед народним депутатом його виборці у 2018 році.

Ще одним завданням для депутата залишається підвищення соціальних стандартів населення, розмірів заробітних плат і пенсій, збільшення прожиткового мінімуму.

– З 2014 року ми добиваємося від уряду підвищення прожиткового мінімуму, заробітних плат і пенсій громадян до реального рівня. Вважаю, що прожитковий мінімум необхідно підняти хоча б до 3 тисяч гривень. Реалізоване минулого року підвищення мінімальної заробітної плати і проведення пенсійної реформи – це тільки перший крок на шляху відновлення соціальної справедливості. Ми повинні зробити все можливе, щоб захистити всі категорії населення, домогтися від уряду індексації заробітних плат і пенсій, а також перегляду тарифів ЖКГ, – вважає Володимир Бандуров.

Також у планах народного депутата – продовжити капітальний ремонт свого округу. В 2017 році завдяки ініціативі Володимира Бандурова, підтриманій жителями округу, з державного до місцевих бюджетів було перераховано понад 27 млн. гривень субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, а також більше 22 мільйонів атомної субвенції. У 2018 році народний депутат буде домагатися ще більшого фінансування міст і сіл свого округу.

– Наша спільна з громадами мета залишається незмінною – поліпшити рівень життя в наших містах і селах, зробити його більш комфортним. Минулого року багато чого вдалося реалізувати. І у цьому році ми продовжимо капітальний ремонт нашого округу, і я впевнений, що спільними зусиллями досягнемо ще більш значущих результатів, – наголошує Володимир Бандуров.

Олег Коротич


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в