misto.zp.ua

Володимир Бандуров привітав школярів з новим навчальним роком

Володимир Бандуров привітав школярів з новим навчальним роком

1 вересня школи Запорізької області урочисто відзначають традиційне свято – День знань. У цьому навчальному році в школах 79-го округу сядуть за парти близько 20 тисяч учнів. Команда народного депутата Володимира Бандурова плідно попрацювала для того, щоб діти добре відпочили у період літніх канікул і щоб День знань став для школярів справжнім святом.

Так, завдяки ініціативі Володимира Бандурова, яку активно підтримали жителі округу, до місцевих бюджетів були спрямовані з Держбюджету кошти державної субвенції. На ці кошти, виділення яких добився від уряду народний депутат, реалізуються першочергові соціальні проекти, визначені жителями міст та сіл округу. Більша частина коштів спрямована на ремонт шкіл.

У минулому році було відремонтовано 16 шкіл округу. Цього ж року заплановано провести капітальний ремонт із утепленням будівель, заміною вікон та дверей у п’яти школах Оріхівського району – це загальноосвітні школи № 5 та № 3 міста Оріхова, а також Новопавлівська, Преображенська та Мирненська загальноосвітні школи. Буде проведений капітальний ремонт шкіл № 1 та № 2 у селі Водяне Кам'янсько-Дніпровського району та Тополинської загальноосвітньої школи Василівського району.

Вже традиційно піклується депутат і про організацію літнього відпочинку школярів. Дякуючи Володимиру Бандурову сотні школярів із усіх районів округу у період літніх канікул побували у кирилівському аквапарку «Острів скарбів» та на виставі у дельфінарії. Змістовний та цікавий відпочинок був організований, в першу чергу, для дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, а також для тих, чиї батьки перебувають в зоні АТО.

Ще близько сотні дітей із Кам’янки-Дніпровської, Великої Знам’янки, Василівки та села Балки у липні побували на виставі у Запорізькому цирку. А у червні для дітей з Енергодара, Кам’янсько-Дніпровського, Великобілозерського та Василівського районів була організована безкоштовна прогулянка Каховським водосховищем на легендарному швидкісному судні типу «Ракета». Ця захоплююча подорож відбулася також завдяки Володимиру Бандурову.

Одним з напрямків роботи депутата є допомога молоді з вибором майбутньої професії. Цього літа Володимир Бандуров організував для старшокласників та випускників шкіл із Енергодара, Василівського та Кам’янсько-Дніпровського районів екскурсію до провідного навчального закладу Дніпра - Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Велику увагу приділяє депутат профілактиці дитячих захворювань. Найчастіше школярі стикаються з проблемами опорно-рухового апарату. У зв'язку з цим Володимир Бандуров ініціював реалізацію профілактичної програми «Здорова дитина». В рамках цієї програми в школах округу проводять безкоштовний огляд учнів початкових шкіл висококваліфіковані ортопеди, які вже оглянули та надали рекомендації понад 6 тисячам школярів.

А свято Першого дзвоника в школах 79-го округу ніколи не обходиться без поздоровлень та подарунків від народного депутата. У цей день команда Володимира Бандурова намагається відвідати якомога більше шкіл округу, щоб від імені депутата привітати дітей з початком нового навчального року. Кожен з першокласників, які цього року сядуть за парти у школах Василівського, Оріхівського, Великобілозерського, Кам’янсько-Дніпровського районів та міста Енергодара, отримає від депутата яскраво оформлені розклади уроків та ростоміри.

«Любі школярі! Шановні педагоги та батьки! Прийміть мої найщиріші вітання з Днем знань! Особливо хвилюючим цей день буде для першокласників, перед якими відкриваються двері у Країну знань. Нехай він стане для них початком нового цікавого життя, подарує знайомства з мудрими наставниками та вірними друзями. Наше майбутнє багато в чому залежить від вчителя. Ось чому ця професія - шанована, відповідальна і почесна. Бажаю всім педагогам професійних успіхів, натхнення та радості творчості!» - з такими побажаннями звертається депутат до всіх, хто 1 вересня прийде до рідної школи і для кого цей перший осінній день є справжнім святом.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в