misto.zp.ua

У ЗНУ заснували калинову алею

3 квітня в студентському містечку ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) на території біля четвертого навчального корпусу висадили калинову алею пам’яті “Нескорені”.

Мета заходу – вшанувати пам’ять українських бійців, які захищають нашу батьківщину від російської агресії, і тих, хто загинув у цій боротьбі. Висаджували калину ректор ВНЗ Микола Фролов, проректор з навчально-виробничої роботи та матеріально-технічного забезпечення Сергій Кушнір, проректор з наукової роботи Геннадій Васильчук, студент-військовослужбовець Максим Двізов, декан філологічного факультету Ірина Бондаренко, декан юридичного факультету Тетяна Коломоєць, декан біологічного факультету Людмила Омельянчик, головна бухгалтерка Оксана Арістова, заступник декана з виховної роботи історичного факультету Андрій Омельченко, директорка студентського містечка Тетяна Грищенко. На заході також були присутні студенти університету.

“Зараз університет переживає важкі часи, проте його колектив оперативно реагує на всі виклики з боку агресора, який зруйнував мирне життя. Наш виш демонструє високу якість освітнього процесу, впевненість у собі й таким чином зміцнює наше рідне місто і країну в цілому”, – підкреслив ректор Микола Фролов.

Декан філологічного факультету Ірина Бондаренко розповіла власну історію про калину, яку висадила її мама в рідному Кам’янському. Зараз цей населений пункт знищений російською армією. Також Ірина Бондаренко зазначила, що саме калина вважається національним символом України та єднання всіх українців.

Присутній на зустрічі головний сержант взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону 93 механізованої бригади «Холодний Яр» та за сумісництвом студент факультету іноземної філології – Максим Двізов відзначив, що калина – це символ незламності нашої держави. Він додав, що ця алея ще довгий час буде тішити наступні покоління студентів, які будуть навчатися в університеті.

інформацію взято з офіційного сайту ЗНУ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |