misto.zp.ua

Триває висунення кандидатів на нагородження Орденом Святого Пантелеймона

До 3 липня триває висунення кандидатів на нагородження Орденом Святого Пантелеймона

З нинішнього року це – громадська відзнака  для медиків за професіоналізм і милосердя, ініційована громадською організацією «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісноїдопомоги» та підтримана  главами чотирьох найбільших християнських церков в Україні, Міністерством охорони здоров’я, Комітетом Верховної ради з питань охорони здоров’я, Національною академією медичних наук.

Нагорода вручатиметься у п’яти номінаціях: «Кращийлікар», «Кращий медик»; «Новатор охорониздоров’я»; «Міжнароднеспівробітництво у галузіохорониздоров’я»; «Служіннясуспільству». Нагорода передбачає і фінансовупідтримку, її розмір буде оголошено дещо пізніше.

«Я переконаний, що з цього року Орден Святого Пантелеймона стане найпрестижнішою медичною нагородою. Він сприятиме підняттю престижу лікарської праці і формуванню нової еліти, бо еліта – це ті, хто служать людям», - зазначив голова організаційного комітету Відзнаки Василь Князевич.

Процес відбору  проходить в три етапи - у кожній області створені регіональні експертні ради, які мають визначити 100-125 кандидатів. Оскільки не всі комісії визначилися з кандидатами у встановлений положенням термін і не всі медичні заклади встигли подати пропозиції , термін висунення кандидатів продовжено до 3 липня включно.

З числа тих, кого визначать в регіонах Національна експертна комісія назве 20 номінантів, а 5-х  переможців визначить Поважна Рада, до якої входять Святіший Патріарх Філарет, Блаженніший Святослав (Шевчук), Блаженніший Митрополит Макарій, Владика Філарет, Леонід Кравчук, в.о. міністра доктор Уляна Супрун, голова Комітету ВР з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець, народна артистка України Ада Роговцева та інші авторитетні українці.

Імена переможців  стануть відомі під час церемонії нагородження, яка відбудеться 9 серпня, в день Святого Пантелеймона в Національній  філармонії України. Також цього дня відбудеться  Богослужіння  у Софіївському соборі, на якому будуть присутні усі номінанти та гості церемонії нагородження. 

Детальніше про процес висунення, номінантів і хід проекту на сайті


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |