misto.zp.ua

Топ 5 фільмів які потрібно подивиться цим літом

1.Месники. Фінал

Герої, які залишилися в живих, члени команди Месників і їх союзники повинні розробити новий план, який допоможе протистояти діям титана Таноса. Після найбільш масштабної і трагічної битви в історії вони не можуть допустити помилку.

Один із самих жаданих фільмів для любителів Marvel. Це фінальна серія, на яку чекали з 2014 року. Фільм – подія, який обговорюють всі. Цей фільм вартий перегляду.

2.Скло

«Скло» – американський супергеройський фільм в жанрі фантастичного трилера. Третій фільм серії «Невразливий» і загальний сиквел фільмів «Невразливий» і «Спліт».

Викрадач з множинним розладом особистості і терорист-інвалід Містер Скло виходять на своїх давніх супротивників – травмовану дівчинку-підлітка Кейсі і старіючого супергероя Девіда Данна.

Якщо ви дивились попередні дві частини, то вам точно сподобається цей фільм, в якому змогли так вдало об’єднати три різні історії.

3. Воно 2

Воно 2 – американський фільм жахів.

Дія фільму розгортається через 27 років після перемоги хлопців над Пеннивайз. Здавалося б, все добре, вони дорослі і живуть своїм життям, але несподіваний телефонний дзвінок змушує їх знову об’єднатися. Героям доведеться знову зіткнутися з Воно.

Для тих, хто не готовий до якогось страшного фільму жахів цей в самий раз.

Сюжет доволі цікавий, не викликає якоїсь відрази( як це часто буває під час перегляду фільмів жаху).

4. Кладовище домашніх тварин

«Кладовище домашніх тварин» – фільм жахів за однойменним романом Стівена Кінга.

Сім’я Луїса Крида переїжджає в сільський будинок, який розташований по сусідству з похмурим Цвинтарем домашніх тварин. Саме тут Луїс ховає кішку, улюбленицю сім’ї, яка загинула під колесами вантажівки. Ця смерть тягне за собою низку жахливих подій, які доводять Крід, що мертві повинні залишатися мертвими.

Фільм на любителя. Якщо вас цікавлять містичні історії,то цей фільм саме для вас.

5. Покемон. Детектив Пікачу

«Покемо́н. Детекти́в Пікачу́» – повнометражний ігровий фільм за однойменною відеогрою. Це буде перший фільм з живими акторами по франшизі Покемон.

Пікачу візметься за рослідування справ, які звязаніз покемонами.

Всі в дитинстві дивились фільм про покемонів і пам’ятають головного героя – жовтого покемона . В цьому фільмі він намагається розкрити злочин. Це в деякій мірі продовження того,що дивились в дитинстві.

Фільм саме для сімейного перегляду з дітьми. Дорослих також він зацікавить і не залишись без приємних вражень.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в