misto.zp.ua

Створюємо «правильне» укриття

Закупили перші двадцять складаних ліжок у бомбосховище.

Створюємо «правильне» укриття

 

Кожної ночі російські загарбники гатять по нашому місту та околицях, руйнують цивільні будівлі та вбивають мирних жителів. Ці ганебні дії викликають у нас лють та бажання робити ще більше на шляху до перемоги!

Кілька тижнів тому ми запланували облаштувати бомбосховище у 65-й школі нашого міста. Зараз цей навчальний заклад - і школа, і штаб тимчасового прихистку для внутрішньо переміщених осіб. Під час повітряної тривоги в укритті школи ховаються вчителі, які онлайн проводять заняття. А також переселенці, які щойно прибули до Запоріжжя з окупованої або прифронтової території, та залишилися у прихистку на пару діб. Деякі з них настільки натерпілися за час війни, що навіть не уявляють, як можна під звуки вибухів та сирен не бути у підвалі.

Сьогодні отримали та передали школі перші двадцять складаних ліжок із матрацами, загальною вартістю 44 000 гривень. Замовили напряму у виробника, зекономивши гроші та підтримавши місцевий бізнес Харкова. І ані копійки не заплатили за доставку вантажу — ці витрати повністю взяла на себе Nova Poshta Humanitarian.

 

Створюємо «правильне» укриття

Дякуємо усім друзям та партнерам! Особлива подяка — українській громаді В'єтнаму за можливість цієї закупівлі.

Отже, перший крок до «правильного» укриття зроблено! Попереду ще купівля стільців, обігрівачів, ковдр, ліжок та біотуалету.

Приєднуйтесь, разом зробимо більше!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в