misto.zp.ua

Смартфони Xiaomi та їх основні конкуренти

Смартфони Xiaomi та їх основні конкуренти

Незважаючи на велику кількість брендів електроніки, основна конкуренція точиться між компаніями Xiaomi, Samsung та Apple. Гаджети цих виробників можна вигідно придбати на сайті Elmir.ua. На https://elmir.ua/cell_phones/xiaomi/ представлено продукцію найвідомішого китайського бренду. Його частка на українському ринку мобільних пристроїв складає більше ніж 30%.

Особливості смартфонів Xiaomi

Китайський бренд завоював прихильність покупців доступними цінами. Якщо порівнювати приблизно однакові за технічними параметрами гаджети, то смартфони китайського виробника помітно дешевше. Щоправда, компанія вже встигла отримати хорошу репутацію та гучне ім’я, тому різниця вже не така помітна, як раніше.

Xiaomi належить чимало інновацій та нестандартних рішень. Серед них:

  • прихована під екран камера (ніякої крапки чи вирізів);
  • рідка лінза камери;
  • висувна камера;
  • інфрачервоний датчик в кожному пристрої для керування домашньою технікою та інше.

Крім основного бренду Xiaomi, є кілька суббрендів, які також випускають смартфони. Це Redmi, РОСО, Black Shark.

Що пропонують конкуренти?

Конкуренти не поспішають віддавати свої позиції, тому навіть у Samsung є доступні за ціною моделі. Їх не можна назвати бюджетними, але попитом вони користуються. Основна перевага південнокорейської компанії — потужне «залізо».

Параметрів потужності флагманів вистачає не лише на цей час, але і на кілька років вперед. Тому купуючи новинку від Самсунг преміального класу, можна бути впевненим, що вона буде актуальною навіть через 5 років. На частку виробника припадає 25% всіх продажів.

Електроніка компанії Apple не потребує додаткової реклами. Користувачі з нетерпінням очікують виходу нових моделей, і вони не розчаровують їх. Особливо цінують версії Про та Про Макс. Це надпотужні компактні гаджети, які здатні замінити навіть професійну відеоапаратуру.

Незважаючи на неймовірні зусилля конкурентів, компанії Xiaomi вже вдалося вийти на перше місце за продажами. До того ж китайський виробник тримається на місці лідера досить впевнено: в найближчі роки його не потіснять.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в