misto.zp.ua

Руслан Єрмаков

Дитині з захворюванням ЦНС потрібні регулярні курси реабілітації.

Руслан Єрмаков

Руслан Єрмаков, 17.03.2016 року народження.

Діагноз: Гідроцефалія, правосторонній геміпарез, епілепсія.

Новини про лікування

Медична виписка

Рахунок

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Про хворобу майбутньої дитини Марина дізналась ще в період вагітності. За 2 тижні до пологів УЗД показало гідроцефалію. Вагітність проходила добре, тому ця новина була справжнім шоком. Ось так, з народженням Русланчика у 2016 році, маленька родина - мама та два хлопчика - розпочала тривалий шлях лікування. В 2017 році Русланчику була проведена операція на головному мозку в Інституті нейрохірургії ім. Ромоданова, але надлишкова рідина спровокувала ще епілепсію та відставання у розумовому розвитку.

У 2022 році Руслану знов довелося пережити оперативне втручання. Цього разу – подовження ахілового сухожилля. У хлопчика правосторонній геміпарез. Права ніжка була коротша за ліву і ставала тільки на пальчики. Операція трохи виправила це, але для закріплення результату треба підключати фізичну терапію. Отже, Русланчик потребує регулярних курсів реабілітації.

Марина: «Руслан все розуміє, і навіть мені допомагає. Складає іграшки, пробує малювати. Їсти та ходити до туалету може сам. ДУЖЕ любить як мама його всюди бере із собою! Обожнює солодощі! Влітку ми ходимо кудись плавати, купатись: чи ставок, чи річка. На жаль, сильний гіпертонус м'язів правої ніжки не дозволяє дитині нормально рухатись. У Червні 2022 року ми робили у ніжку укол, який послаблює м'язи і стопа стає повністю на землю. Такий укол коштує майже 8 тисяч гривень і робиться 1 раз у 4-5 місяців. Саме стільки триває його дія у м'язах. У цей час я додатково займаюсь з Русланчиком фізичною терапією. Сама вдома, як можу. Бо так хочеться, щоб він був повноцінною людиною!»

До війни Русік з мамою та старшим братиком Максимом проживав у Пологівському р-ні Запорізької обл.. Зараз переїхали до Запоріжжя, щоб бути в безпеці. Тут є можливість частіше відвідувати курси реабілітації.

Вартість одного курсу реабілітації – 21 тис грн.

 

 

 

 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в